SUNN 0))) работят по нов студиен и концертен албум

18 юни 2008, 17:08 ч. 118 / 1 6
пред./следв.
Седмият студиен албум на американците SUNN 0))) все още е в зародишен етап. Групата е направила предварителни записи на някои парчета в сиатълско студио с участието на Randall Dunn (ALTAR ALBUM, EARTH, WOLVES IN THE THRONE ROOM). Освен тандема Stephen O'Malley и Greg Anderson, които са ядрото на формацията, в албума се изявяват Attila Csihar (MAYHEM) и Oren Ambarchi. Известният майстор на цигулката (а и на други инструменти) Eyvind Kang пък добавя струнни и духови оркестрации към оригиналната звукова смесица. Материалът, както винаги, е разнообразен, изследващ нови територии, но и със стабилни корени в миналото. По-късно през лятото SUNN 0))) ще издадат и двоен концертен албум само на винил. Заглавието е "Domkirke", а записът е направен по време на специално изпълнение на живо в катедрала в Берген, Норвегия. Музиката носи препратки към готическите григориански химни от началото на XIV век, времената на Големия глад и Черната смърт.

още за:

Sunn 0)))


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metaXata 19.06.2008 19:31:27 отговори + 0 0
ми не е баш за средностатистическия метълист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Suffery 19.06.2008 16:29:07 отговори + 0 0
Гледах ги в You Tube,нo определено музиката или по-точно мелодиите им са доста странни!?
Така и не мога да разбера,що за музика правят тези по дяволите.
А що се отнася за сценичният им перформанс,то той е доста необичаен,но и доста оригинален,като вид визия и повече от необикновен модернизъм за тяхната музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.06.2008 08:37:49 отговори + 0 0
Ооо, не отново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cavanagh 18.06.2008 18:29:30 отговори + 0 0
Концертният албум ще е бъде нещо интересно за слушане. Поне аз ще чакам с повишен интерес, тъй като групата страшно ме радва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 18.06.2008 17:56:45 отговори + 0 0
ми виж в Youtube и Wikipedia бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dani 18.06.2008 17:28:27 отговори + 0 0
SUNN 0))) W.T.F.??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".