SUNN O))) ще издадат троен концертен албум

30 апр 2016, 12:21 ч. 603 / 6 5
пред./следв.

   Американската "дроун метъл" банда SUNN O))) ще издаде нов, троен концертен албум на 29 май на винил. Документиран е първият концерт на групата в Москва, състоял се през миналата година. Албумът ще носи заглавието "NOLIFE: Alive In Moscow 11 August 2015". Направени са два отделни записи - на музиката на групата, директно от звуковия пулт и на публиката. Те са смесени от Joel Grind и мастерирани от Brad Boatright.

 

още за:

Sunn O)))


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


m12 30.04.2016 20:00:52 отговори + 3 0
стохи, това не са издания за всеки ... за всеки влак си има пътници , ето ти линк към издание на същият артист, отново на винил https://www.discogs.com/sell/item/231005773 .... повярвяй ми по евтина тази плоча няма да стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 30.04.2016 16:45:38 отговори + 2 0
Как ми се иска да дойдат и тука. Слушам ги веднъж на 3 години, просто тогава съм в настроение да разбирам музиката им, но на живо да го чуе човек това си е съвсем друго....Може и да ни огрее някой ден, започнаха да идват такива банди насам.
Дано!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до стохи 30.04.2016 14:30:20 отговори + 1 0
А на тебе къде точно ти бърка това кой колко продава?
За да е (за)доволен възвишения и велик стохи всяко нещо, което се пуска в продажба трябва да продава стотици хиляди бройки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sunn O))) 30.04.2016 14:12:50 отговори + 2 0
Поне интервала в името да не бяхте изпускали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 30.04.2016 13:50:19 отговори + 0 9
.....Нали се досещаме всички каква е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА за това почти на никого ненужно НИЩО??!!!!
Мога още от сега да се обзаложа с всеки - точно колко единични бройки биха успели да продадат след-да речем-примерно 4-5-6 години.........
Ама-нормално за презокеанските животновъди-с много малки изключения-не се отличават нито с много разум,нито с хубава музика.....
Сега-с поредното си музикално ЛИЧНО мнение -чакам любимите ми цензори тук за ПРИЯТНИ коментари, както е бивало винаги и с надеждата да ме предизвикат на словесен диалог-двубой!
Да,ама-НЕ -този път и отсега нататък!
Защото-бих опитал диалог с някого,ако е ПОНЕ на моето ниво и така-с думи и логични аргументи-да се опитаме да открием правилата и истините!
А с екземпляри,застинали в развитието си още на първите стъпала-просто няма смисъл от контакт!
Единственото,което бих постигнал в такъв безнадежден случай е да се изпотя,както онзи древен мъдрец....
Поучителна е,впрочем,притчата и си струва да се заитересувате от нея,да ви я разкажат и разтълкуват!
А аз-от тук нататък-излагам мнението си и затварям страницата!
И нито ще ме интересува какво и колко са взели отношение,нито пък какво е тяхното мнение по въпроса!
Така че-СБОГОМ на модифицираните,зомбирани пикльовци и жълтурковци,останете си с ПО-ЗДРАВИ от мен и от тук нататък-ако не ви харесва или допада моето си лично мнение-просто не го четете,нищожни дребни увредени човечета,а ако ви дразни-заврете си го ТАМ,за да се успокоите.......
Моето си лично мнение ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА ТУК,когато само аз реша,че имам какво да кажа!
А какво ще предизвика то-това вече не е мой проблем!
Накрая и за последно-един бонус от мен,ПРИЯТЕЛЧЕТА-когато нещо не ми харесва или изнася-НЕ ГО ЧЕТА и така не вземам никакво отношение към него!
Бай-бай,любими мои цензори и редактори...........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".