Супергрупата METAL ALLEGIANCE пуска лирик-видео към песента "Can't Kill The Devil"

13 юли 2015, 22:24 ч. 1054 / 3 3
пред./следв.

   Супергрупата METAL ALLEGIANCE, събрана от басиста Mark Menghi, ще издаде едноименния си дебют на 18 септември чрез "Nuclear Blast Entertainment". В изданието се изявят Phil Anselmo, David Ellefson, Mike Portnoy, Alex Skolnick, Chuck Billy, D. Randall Blythe, Alissa White-Gluz, Chris Jericho, Tim “Ripper” Owens, Troy Sanders, Cristina Scabbia и др. По-долу може да гледате лирик-видеото към песента "Can't Kill The Devil", която е изпълнена от следния състав: вокалистът Chuck Billy, китаристите Alex Skolnick, Phil Demmel и Andreas Kisser, басистът David Ellefson и барабанистът Mike Portnoy.


 

 

metal-allegiance-2015



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


whogivesashit 14.07.2015 18:35:12 отговори + 0 1
мм това новия сингъл на Металика ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 14.07.2015 13:48:18 отговори + 4 0
Хм. Слушах внимателно. После помислих и ми дойде следната мисъл: Ако събереш най-добрите футболисти в света "дрийм тим" дет му викат, не е задължително да се получи най-силният отбор. Вероятно ще паднат от някой клубен отбор например. И тук така. Тези са едни от най-добрите музиканти в групите си и то от дълго време насам. Всички ги познаваме. Е, има и други разбира се, но и тези са елит. Събират се те видиш ли...и... създават парче на Металика. Това си е чиста Металика, бе хора чуйте го със затворени очи, аз така го слушах. Има и малко Мегадет намесен, но то е сходно. Аз не съм върл фен на Металика, не ме разбирайте погрешно видиш ли, че Металика са дрийм-тийма. Ама това е излязло. Не знам другите парчета как ще са. Определено ще се заинтересувам от албума. Хубав ден на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ ! 14.07.2015 17:35:45 + 1 0
Според мен повече отива към Exodus . Приятен ден и от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".