SUSPERIA разкриха обложката и списъка с песни на новия си албум

2 апр 2009, 10:28 ч. 275 / 10 2
пред./следв.
SUSPERIA, чийто вокалист Athera се възстановява след тежка сърдечна операция, ще издадат новия си албум "Attitude" на 19 май чрез "Candlelight Records". Естествено, творбата е записана преди влошаването здравословното състояние на фронтмена на групата, а към момента SUSPERIA са прекратили всякаква активна дейност. Ето траклиста и обложката на "Attitude":
01. The Urge
02. Live My Dream
03. Attitude
04. Elegy And Suffering
05. Sick Bastard
06. Another Turn
07. Mr. Stranger
08. Character Flaw
09. The One After All

още за:

Susperia


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asdasd 2.04.2009 14:50:54 отговори + 0 0
Ебахти и изродията е тая обложка - КЪРТИИИИИИИИИИИИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 2.04.2009 13:39:58 отговори + 0 0
готино, дано да върнат злобата която показаха в Unlimited Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".