Свалете безплатно новия албум на BLACKMORE'S NIGHT

17 юли 2008, 01:26 ч. 232 / 2 1
пред./следв.
За ограничен период от време на този адрес в Last.fm може да свалите безплатно целия излязъл скоро нов албум на BLACKMORE'S NIGHT "Secret Voyage". Но, по-вероятно, след като прочетете нашето ревю на творбата, няма да пожелаете да го сторите. Освен, може би, няколкото парчета, на които е дадена добра оценка от Florimel - новото попълнение в екипа на "Metal Katehizis". Преди това тя написа и ревюта на последните албуми на Ari Koivunen и Jorn Lande, които получиха по-висок рейтинг, така че нямаме основание да мислим, че Florimel не идва с мир ;-)

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DanceOfdeath 17.07.2008 18:00:01 отговори + 0 0
YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".