Свалете безплатно заглавното парче от новия албум на TESTAMENT

9 апр 2008, 08:10 ч. 267 / 2 5
пред./следв.
Заглавното парче от предстоящия нов албум на TESTAMENT "The Formation of Damnation" може да бъде свалено свободно от тук. Самият албум излиза в края на този месец от "Nuclear Blast Records", а тук ви показахме обложката и съобщихме списъка на песните от него.

още за:

Testament


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 11.04.2008 19:07:52 отговори + 0 0
Добър албум!!!Алекс наистина липсваше толкова години ,но сега всичко е ОК.Дръпнах целия албум,но със сигурност ще си го купя когато излезе!!!Заслужават момчетата!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 9.04.2008 14:22:15 отговори + 0 0
Да , не само това парче , но вече и целият албум го има по торентите и диси-тата.Албума е як , а колегата по-долу не знам що се чуди Чък ли е-явно след края на 80-те не ги е слушал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 9.04.2008 10:19:55 отговори + 0 0
Зверско! Но това Чък ли е? Не прилича на себе си... Но и така е тежък чук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.04.2008 09:38:45 отговори + 0 0
Именно - новините са си новини, независимо от действията или бездействията на твоето незначително съществувание :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 9.04.2008 09:24:44 отговори + 0 0
То аз целият албум си изтеглих вие за една песен новина ми правите. :lol:

Поздрави на всички с F.E.A.R.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".