Свършиха промо билетите за концерта на MAYBESHEWILL и MENTAL ARCHITECTS

17 сеп 2012, 15:13 ч. 247 / 11 1
пред./следв.
Този уикенд се продадоха последните пропуски на цена 12 лв. от общо 50 за съвместния концерт на MAYBESHEWILL и MENTAL ARCHITECTS, организиран от "Post-Rock Bulgaria" и "Rawk'n'Roll". Останалите 100 билета са на цена 15 лв. и се продават в търговската мрежа на "Eventim" ("Germanos", "Multirama", "Office 1", "Orange", "Пикадили", "Техномаркет"), както и в централния офис. Ако останат непродадени билети, ще могат да бъдат закупени на входа на клуба, без промяна на цената. При достигането на 150 броя, продажбата се преустановява с оглед комфорта на фенове и групи. Вратите на клуб "Mixtape 5" на 24 септември ще бъдат отворени в 20:00 ч., а самият концерт ще започне в 21:00.
Maybeshewill


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


invertedquestionmark 17.09.2012 21:42:44 отговори + 0 0
Ако някой има проблеми с купуването на билет, да пробва в Ориндж - по другите места вече цял месец мрежата на Евентим дава грешка за този концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".