Свършват билетите за концерта на WHITESNAKE и DEF LEPPARD

14 май 2008, 12:45 ч. 446 / 8 4
пред./следв.
Уебсайтът на "Tangra Mega Rock" съобщава: На пресконференция в София днес преди обед "Sofia Music Enterprises" и "Tuborg" са съобщили подробности за предстоящия концерт на WHITESNAKE и DEF LEPPARD (София, 4 юли, ст. "Академик"). Освен, че е част от "Arena Muzika 2008", събитието ще се проведе и под надслов "Tuborg Green Fest 2008". Продадени са 13 500 билета от максимално възможния брой 15 000. Ако интересът продължи със същата сила, вариантите са сцената да бъде изтеглена по-навътре в терена или концертът да се премести на място с по-голям капацитет. WHITESNAKE и DEF LEPPARD ще свирят общо три часа, но не е ясно коя банда ще излезе първа. Обсъжда се включването на българска подгряваща група.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.05.2008 15:32:41 отговори + 0 0
дано лепард да са първи и после да бегам към каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 15.05.2008 17:08:35 отговори + 0 0
и аз мислех че Лепард ще са последни, но на фестивалните им участия из Европа Снейк са след Лепард,
както е било и на предишното им турне когато са се засичали по фестивали ...
(този факт ме радва .. макар че за съжаление ще пропусна събитието)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 14.05.2008 21:47:09 отговори + 0 0
Би трябвало Лепърд да са последни, щото са по-голяма група, ама нищо не се знае... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2008 20:17:53 отговори + 0 0
айде да минем и без подгряваща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".