Светата троица на немския траш благослови Каварна

24 юли 2010, 18:26 ч. 1045 / 9 56
пред./следв.
Фестивалът в Каварна все повече започва да заприличва на истински западен фестивал. Не само заради придобивките, които получиха през тази година феновете - като бънджи, щандове с официален мърч, възможност за татуси и безпрецедентни срещи с музикантите за автографи. Но и заради броя на групите и тяхното разнообразие. Досега под фестивал се имаше предвид три концерта с изявени хедлайнъри и няколко участници като съпорт. Тази година - и през втория ден, хедлайнър можеше да бъде почти всяка една от бандите. А това, което се случи на "Kavarna Rock Fest 2010" на 24 юли, може да се определи само с щампата "историческо". Защото след "Голямата четворка" - METALLICA, MEGADETH, ANTHRAX и SLAYER, за които споровете колко и дали са траш, са твърде основателни, в Морската рок столица на страната, на една цена свириха DESTRUCTION, SODOM и KREATOR - или т. нар. "Света троица" на немския траш метъл! За първи път у нас. А българският фен, надмогнал фенщината, може да се чувства само и единствено целунат от някое създание свише. За първи път публиката, която посещава подобен род събития, дишаше, скандираше, дивееше като един. Дори "Дамската вечер" не можа да обедини феновете, за това коя "Метална кралица" трябваше да закрие първия ден на "Каварната".
   През втория спорове и недоволства нямаше. Защото там отпред, при перфектна организация, феновете видяха историята на немския траш!!!

   Без закъснение, първи обаче излязоха финландските алкохолизирани веселяци KORPIKLAANI. Задачата им да открият вечер пълна с агресия, се оказа по-сложна и от Сизифовски мъки. Защото едно е да те забавляват "шестима финландски селяни" с акордеон и цигулка, друго е например Gere от TANKARD да развява бирено шкембе и да призовава да "Останем жадни"! Все пак организаторите си знаят работата - имайки предвид перфектната организация, ако изключим поставянето на тридневните гривни през първия ден, което лиши много хора от удоволствието да видят LEAVES' EYES.

   KORPIKLAANI се справиха чудесно със задачата си, започвайки с вселенския хит "Vodka". Заради това, че използват нетрадиционни инструменти в музиката си като акордеон и цигулка или сцената им беше тясна, или от страшната жега, или може би бяха прекалили с алкохола, момчетата стояха доста статично. Но пък пускаха шеги между себе си и напрвиха стегнат 40-минутен сет. След като приключиха, наливането с алкохол продължи и единствения, който си спомняше все още кой е, беше барабаниста Matti. За кратко!

   И след кратко прекъсване за настройка на техниката дойде моментът, в който Адът слезе на земята! DESTRUCTION откриха вечерта на траша. Мощно, само с хитове и луд хедбенгинг. Пространството пред сцената продължаваше да се изпълва с народ, но точно тази вечер случайни посетители нямаше. Добре познатото интро, даващо началото на култа "Eternal Devastation" зазвуча от говорителите. След секунди месомелачката "Curse the Gods" завъртя феновете. Заради фестивалния си сет, немците свириха без прекъсване и без излишно фамилиарничене. "Thrash till Death"!!! Разбира се имаше моменти, в които Schmier благодареше от сцената, призоваваше към мошпит и обещаваше, че отново ще се върне у нас. Но класиките се иззстрелваха като шрапнели една след друга. "Life without Sense", "Eternal Ban", от по-новите "U.rge (the Greed of Gain)" и "D.evolution", превърналите се в култ "The Butcher Strikes Back" и "Nailed to the Cross". За близо час DESTRUCTION успяха така да нагорещят атмосферата, че след техния край, мнозина потърсиха крановете за бира и бутилки с вода.

   Кратко суетене и отново немски траш. От най-класическия вид. На сцената вече бяха SODOM. Несъществен е въпросът коя от групите трябваше да свири последна. И дори и да е спорен, е по-скоро безсмислен. Която и да свиреше пред сцената отново и отново щеше да ври и кипи. За концерт на SODOM може да се каже само едно - касапница!!! За Tom Angelripper, за когото родния фен е издигнат на пиедестал - още му се насълзяват очите, когато си спомни 1991 година, за Bobby и за китариста Bernemann - Каварна се оказа първа дестинация. Но феновете бяха все същите - които и при четвъртото гостуване на групата, стояха там отпред и пяха, и крещяха като едни. И на 50-ото пак ще са там. SODOM започнаха със "Saw is the Law". Минаха през "The Vice of Killing" от любимия албум на чичко Tom "Code Red" и продължиха да стрелят на месо - лудницата "Outbreak of Evil" и култа "Napalm in the Morning". Днес също не се мина без кавъри. По традиция след като микрофонът на Tom Angelripper придобие определена форма, на никого не му остава нищо друго, освен да бъде смазан в мелето под нежните звуци на моторхедската "Iron Fist"…. Това и се случи... И доубиването продължи с "Agent Orange" и "Eat Me!". "Blasphemer" беше посрещната с кипящ ентусиазъм. "Remember the Fallen" продължи да цеди сили от армията "содомисти", а "Ausgebombt" и "M-16" сложиха точка на второто немско нашествие на вечерта. На всички им се искаше още, но просто нямаше време. За час тримата бойни другари дадоха всичко от себе си, получиха всичко от публиката и се отдадоха на заслужена почивка и раздаване на автогафи. И пак ще ги видим. Със сигурност!

   Отново предтоеше пренареждане на сцената и глътка отдих за всички онези, които трябваше да се възстановят за последната част от "Светата троица". А именно KREATOR. Времето отлетя и сцената се обагри в червено. Четиримата конници яхнаха инструментите си и изсипаха огън и жупел върху зажаднелите за класически траш фенове. Никога досега публиката не е била толкова единна - от сцената Mille Petrozza дирижираше множеството, което отговаряше на всеки жест. Сетът на групата беше изтъкан от класики. Агресията доминираше, а KREATOR бяха единствената банда, която направи и няколко биса. "Ордите на хаоса" бяха щастливи. Това са спомени, които топлят. Защото може да си гледал KREATOR 50 пъти, SODOM - 100 и DESTRUCTION - 1000. Но да ги видиш на една сцена, излизайки едни след други и размазващи всичко пред себе си е безценно!
   KREATOR довършиха онова, което беше останало да мърда. Звучаха "Phobia", "Enemy of God", "Impossible Brutality", "Endless Pain", "Pleasure to Kill", "Terrible Certainty", "Coma of Souls" и бруталната "Extreme Aggression", както и за "Amok Run", "Demon Prince" и "Violent Revolution". През цялото време Mille не спря да призовава към мошпит. Лидерът припомни и предишното гостуване на групата у нас. А когато развя българския трибагреник дойде и краят с "When the Sun Burns Red" и "Flag of Hate", която преля в последния немски траш изтрел за вечета "Tormentor". Това беше за втория ден. Или не?

   Предтоеше още една банда, която да закрие вечерта и да хвърли мост към третата вечер - AUTUMN SUN от Република Южна Африка, водена от българина Пепи. Дори на стадиона се появи и така мразената от родния футболен запалянко вувузела. Групата предложи техничен и мелодичен дет метъл, с много шред, траш елементи, сурови мъжки вокали, подплатени от дамско пеене и клавири. Момчетата са млади и всичко е пред тях, особено ако поизчистят влиянията си и се концентрират върху собствените си идеи. А малкото фенове, които все пак оцеляха от "благословията" на "Светата троица" бяха доволни. Защото видяха млада група с огромно бъдеще.

   Така, отново пред около 5000 зрители премина и вторият от трите дни на тазгодишния, юбилеен "Kavarna Rock Fest", 24 юли. На 25-и събитието ще бъде закрито повече от подобаващо - с VOIVOD, PRIMAL FEAR, ANNIHILATOR и ACCEPT. Докато не отзвучи и финалната нота на последните метъл пиршеството продължава с пълна сила!


Alatriste



   Обща фотогалерия на DESTRUCTION, SODOM и KREATOR може да разгледате тук, очаквайте в близките дни и снимки на KORPIKLAANI...














Коментари   (56)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


lhxvxrc 26.10.2011 12:44:04 отговори + 0 2
FjUdmd mraltyzseysf, [url=http://smujrdohezqw.com/]smujrdohezqw[/url], [link=http://kpbfbtpsrzsp.com/]kpbfbtpsrzsp[/link], http://ruywkiltrxgk.com/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Onewithnothing 17.08.2010 22:18:50 отговори + 0 0
Хвърлям ръкавица на всички, които се кефят на такива работи - хора, ако някой знае, кажете кой беше изпълнителката, която пя преди Корпиклаани? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

корпиклаани 3.08.2010 19:25:55 отговори + 0 1
Колко ли малоумен пивоизтребител трябва да си за да се кефиш на скандинавска чалга с дисторшън- Корпиклаани с нищо не са по добре от Екстранина и оркестър Кристали.Българския хеви метъл-ист...се кефи на подобна простотия , обаче пюе Глория.Бах ти и смешната умряла бандичка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 2.08.2010 19:41:27 отговори + 0 0
Определено се разбих на Sodom, но Kreator свириха страхотно, просто ни унищожиха. Ако е имало по-малко пого ще да е, просто защото преди тях Onkel Tom ни попиля. Не се наемам да твърдя коя група е по-добра и двете ме кефят по различен начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

M16 30.07.2010 17:33:42 отговори + 0 0
До - sodomizer - 2010-07-28 12:31:27 Дай някаква връзка за комуникация, и аз издирвам всичко от Sodom!

До - Panzergrenadier - 2010-07-27 16:00:08
Анонимен - 2010-07-28 10:22:44
Това е лично ваше (твое) мнение. Аман от псевдоразбирачи!

До - haini - 2010-07-28 17:46:01
Нито сетлистата на Kreator беше убийствена, нито гласа на Mille, а отностно какво е казал за феста... хехе, ми гъделичка ни самочувствието. Нормално е! Така, че не ги вземай тея думи супер на сериозно!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haini 28.07.2010 17:46:01 отговори + 0 0
Имаше коментар, че Kreator не били направили "Евала!" на Каварна и публиката...Ами, към края пича се изцепи, че фестивалът в Каварна е от класата на Wacken или дори по-добър, а феновете тук са значително по-диви... Какво повече искате - персонална свирка ли? И трите "свети" групи бяха върхът. Kreator според мен напълно заслужено бяха хедлайнери на този злобен концерт. И накрая - поклон пред всички яки пичове и готини мацки, с които се блъскахме в моша. Е, няма такъв кеф. Още ме боли всичко :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomizer 28.07.2010 12:31:27 отговори + 0 0
Съдейки по публиката, ясно се видя на този "фестивал" кой беше хедлайнер. Корпиклани направиха шоуто, дистръкшън издухаха феновете си, а содом размазаха всички! Това ми е любимата група и се радвам много, че точно те ни разбиха - както си е характерно за тях де. Между другото събирам всякакъв материял от Содом, ако някой има възможност, нека постне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.07.2010 10:22:44 отговори + 0 0
Естествено, че с две китари става траш, много си е прав човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 27.07.2010 16:00:08 отговори + 0 0
М16,говорим си не за "всички групи", а за онези, които свирят траш. Purple и Zeppelin нека си свирят с една китара.Това моделиране - китара, бас и барабани в по-тежките стилове идва от Motorhead и Venom, но то си носи своите ограничения откъм звук и изобщо откъм идеи. Траш групите с две китари просто свирят по-разнообразно, а аз обичам по-разнообразен траш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М16 27.07.2010 14:04:38 отговори + 1 0
Panzergrenadier
Дай сега всички групи да свирят с 2 китари, защото на теб не ти харесва с една. Що за тъпотия?!?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Slayer 27.07.2010 13:48:41 отговори + 0 0
@ ?!?
Как защо - защото след като са на траш концерт, мнозина смятат, че трябва да си изкарат цялата селения наяве - нещо много дразнещо. Аз затова макар и върл фен на траша, вече ходя предимно на рок концерти, защото хората там се събират и се радват на музиката, куфеят си прилично, а не се чудят в кой да се блъснат и с кой да се згият.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2010 11:42:01 отговори + 0 0
Криейтър ме разочароваха малко... И кво им беше на Корпиклаани бе?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 27.07.2010 10:59:50 отговори + 0 0
Беше страшна касапница, след Содом прости си съблякох фланелката (или там каквото беше останало от нея) и я изцедих 4 пъти... Но феновете явно все по малко се пазят- видях умишлени удари с лакти, влизане с колена, кретен да удря с юмрук момиче, което се блъснало в него, трябваше да попреча на други двама да се смелят и прочие. Защо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 27.07.2010 10:36:55 отговори + 0 0
SODOMMMMMMMMMMMM! Беше брутално яко!KORPIKLAANI размазаха също! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 4ever 27.07.2010 10:26:31 отговори + 0 0
SODOM трябваше да са последни ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lapurovski 27.07.2010 10:23:52 отговори + 0 0
SodomSodomSodomSodoSodommSodomSodomSodom SodomodomSodomSodomSodoSodommSodomSodom SodomSodomodomSodomSodomSodoSodommSodom SodomSodomSodomodomSodomSodomSodoSodomm SodomSodomSodomSodomodomSodomSodomSodoSodomm SodomSodomSodomSodomodomSodomSodomSodoSodomm SodomSodomSodomSodom Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 26.07.2010 22:55:51 отговори + 0 0
За мен лично няма съмнение коя от трите групи трябваше да се разходи по сцената последна. След що годе свестният звук на Destruction, звукът на Sodom се влоши леко - китарата на Bernemann беше напомпана с високи, от които нищо не се чуваше. Средният регистър никъде го нямаше и закономерно - ритъм секцията заглушаваше китарата.Човекът се стараеше, но как да се чуе?
Веднъж завинаги трябва да се разбере, че за истински качествен и агресивен траш са нужни две китари и за това не е нужен спор. Има хиляди китарни пинизи - спирки, засечки, лежащи акорди върху рифове, китарни хармонии и каквото друго ви хрумне, които не могат да се изпълнят на една китара и гол бас. В случая при Sodom и Destruction по необходимост баса трябва да замести липсващата втора китара, което обаче по обясними и ушевадни причини не може да стане пълноценно, както става при Kreator и при изобщо всички траш банди с две китари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 26.07.2010 21:54:06 отговори + 0 0
KORPIKLAANI!
Направо ми напълниха душата тез пияници, а се видя и на много други хора от които имаше дошли и специално за тях. Чакаме самостоятелен концерт, промоутърите да не се ослушват.
След тях имах чувството, че е почнал друг концерт на който също се зарадвах. Може би само немците да бяха посменили сетлистите от миналата година в София.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Methodius 26.07.2010 21:46:05 отговори + 0 0
Китаристът на Destruction се е занемарил необратимо... В ученическите си години бях отявлен почитател на групата - и тъкмо на тези специфични технични рифове с трилери. Но на концерта Майк собствените си неща не съумя да артикулира... Sodom бяха железни, непоклатими - присъствах и на концерта през 91-ва: да, на Том няма кой и какво да му отнеме харизмата!... Креативността, виртуозността, перфекционизмът и емоционалният заряд на Kreator ме изненадаха и даже възхитиха! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

conan 26.07.2010 21:36:05 отговори + 0 0
Аз Криейтър не ги слушам ама ме разбиха ебаси,голяма агресия беше.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 26.07.2010 19:30:02 отговори + 0 0
Оживяхме! А беше много трудно...)
Егати фестивала...лудница!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 26.07.2010 18:45:54 отговори + 0 0
d3m0nhun73r - 2010-07-26 18:34:04
Ето това беше траш концерта на годината
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 26.07.2010 18:34:04 отговори + 0 0
Ето това беше траш концерта на годината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

M16 26.07.2010 17:58:21 отговори + 0 0
Останах приятно изненадан от Destruction. много стегнат сет, обикновенни и земни хора. БРАВО
SODOM - тетрябваше да са последни. Всички видяхме и чухме публиката. Думите са излишни! РАЗМАЗАХА НИ! Жалко, че за втори път подред не можаха да свирят най-накрая...
KREATOR - определено ме разочароваха... с тея песни които само Миле си ги харесва. И кога ще го чуем да пее на живо като хората. Помня 93 г. във Варна пак беше "пресипнал", миналата в София пак... Сега... Определено не бяха за хедлайнери. И не уважиха феновете си... РАЗОЧАРОВАНИЕ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2010 16:24:20 отговори + 1 0
ако 92-ра ми бяха казали, че в рамките на месец ще видя антрск, слейър, мегадет, металика, содом, криейтър и дистръкшън...никога, ама никога нямаше да повярвам...все едно сега някой да ми каже, че ще пчона да сера злато...абсурд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2010 15:13:33 отговори + 0 0
Абсолютна касапница беше!!! Целия съм в синини от погото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 26.07.2010 14:22:18 отговори + 0 0
Този ден изцеди и последните ми останали сили. Идеше ми да се прибера на четири крака, без грам изпит алкохол ) Всички разцепиха, но Kreator довършиха малкото оцелели... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 26.07.2010 12:13:51 отговори + 0 0
Така е, когато едно нещо не се харесва, то задължително е смотано, когато се харесва е кул, супер и т.н.
На мен Корпиклани ми станаха скучни още след втората песен. Въобще не им беше мястото там...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 26.07.2010 10:21:11 отговори + 0 0
Абсолютно смотан репортаж относно Корпиклани, пичовете забиха супер яко, падна голяма веселба и яко пого, за което нямаше нужда да подканят по 15 пъти, за разлика от някои други групи по-късно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleaze 26.07.2010 09:10:59 отговори + 0 0
И докато Миле постоянно подканваше публиката към мош, Онкел Том нямаше нужда да го прави, феновете итрещяха много повече по време на СОДОМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2010 00:07:27 отговори + 0 0
Кой е новия барабанист на Destruction ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 25.07.2010 22:52:22 отговори + 0 0
Сетлисти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 25.07.2010 21:38:52 отговори + 0 0
ходи да пасеш трева Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

à la joie 25.07.2010 19:54:59 отговори + 1 0
Айде стига сте използвали думи, като "трю" и "култ", за щяло и нещяло! Блек Метълите ще се засегнат, че ги лишават от двете култови и така характетни за trve блека думички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2010 19:54:39 отговори + 0 0
Хаха, не знам какво им беше убитото на Destruction, размазаха адски много.Содом те са си мастъри, няма какво да кажа за тях, но Милето вече беше смешен с тия изпросени мошпитове, вече след 5-тия път беше смешно когато караше публиката.Май забравя кои групи са свирили преди него.Но като цяло 2 ден беше най-силен за мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.07.2010 18:05:14 отговори + 0 0
Не разбрах за кое създание "с висше" става дума! Аз лично предпочитам да е красиво, пък ако ще и със средно. Хайде оправете си неграмотния текст - пише се "свише"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shupiluliluma 25.07.2010 18:02:40 отговори + 1 0
Изключително некадърен репортаж за Korpiklaani. Стояли статично, понеже използвали цигулка и акордеон. Уникално прозрение.
И тръгнал "алатристе", да ми обяснява кой е селянин. Посредственост от всякъде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фински пияница 25.07.2010 17:27:18 отговори + 0 0
о каква чудесна веселба беше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sa6o 25.07.2010 14:59:58 отговори + 0 0
Sodom излязоха на бис - Bombenhagel Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

W 25.07.2010 11:40:45 отговори + 0 0
Смятах, че репортажите за концерти не трябва да са пристрастни, но тук даже се вижда злоба срещу Korpiklaani. Май авторът не е бил на същя концерт, ако казва, че те са били статични..Групата не е виновна за това, че са я сложили в един ден само с thrash банди. За своя си стил Korpiklaani се представиха блестящо, а феновете им се раздадоха докрай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Master 25.07.2010 11:25:52 отговори + 0 0
Моля поправете KERATOR на KREATOR, сбъркано е на две места.
Иначе хубаво описание.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 25.07.2010 11:18:26 отговори + 0 0
Един китарист на Корпиклаани май намаза снощи, доста хора се снимаха с тях, но май по едно време не им стана много приятно, но никой не ги е карал да се смесват с публиката, иначе не съм очарован особено от музиката им, но определено вдигнаха настоението.
Destruction са си все същата убита и скучни група и отново свиреха повече от колкото трябваше, но да им халал на феновете
Sodom си забиха много здраво и наистина се радваха, че отново са в България
Kreator късаха глави, много добър концерт, надъхващ, абсолютна класика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 25.07.2010 11:16:38 отговори + 0 0
Честно казано от репортажа в частта му за Korpiklaani, разбрах единствено, че на автора му се е искало вместо тях да са били Tankard, че са свирили "Vodka", и че са имали акордеон и цигулка, споменато два пъти в четири изречения. Ами хората си свирят фолк метъл, църковен орган ли да изкарат ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angela Gossow 25.07.2010 10:07:06 отговори + 0 0
страшен концерт беше нямам думи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 25.07.2010 08:35:53 отговори + 0 0
П.П. Посещаемостта наистина беше ниска, обяснявам си го с предходните концерти на AC/DC и Sonisphere, които са скършили не един бюджет. А който снощи само е дошъл и не е влязъл може само да съжалява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Master 25.07.2010 08:31:47 отговори + 0 0
Снощи беше голямата сеч, разбиха ни тотално. Korpiklaani направиха голям купон, после се смесихе с публиката пред сцената и доста хора имаха възможност да се снимат с тях.
Destruction забиха както обикновено, но истинската сеч започна на Sodom, то не бяха Agent Orange, Napalm In The Morning, M16, Remember The Fallen, мислех, че няма да ми остане глас за Kreator.
Kreator направиха брутален сет, погото беше нещо страшно, дано са го снимали, защото отдавна е нямало такова нещо.
И накрая една забележка - това с афтър партитата е голяма тъпотия и е много обидно за пробиващите групи. Тях трябва да ги пускат в началото да подгреят и да съберат хората. А така като ги пускат на края, хората са се разбили и си тръгват и я останат 200 човека, я не, останалото, което виждат от групата са гърбовете на отиващите си хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 25.07.2010 07:26:08 отговори + 0 0
И втората вечер на феста ме изпълни с луд възторг. Не мога да скрия обаче разочарованието си от факта, че на Корпиклаани беше предоставено крайно недостатъчно време. Те са велика група и не им подхожда да бъдат в ролята на подгряваща група. А това, което ме тревожи, е изключително ниската посещаемост на феста. През втория ден имаше повече хора, но пак общият брой на хората, които са посетили феста, е обидно нисък. Едва ли е повече от 4 хиляди души. А в същото време много хора идват в Каварна и изобщо не влизат на стадиона, т.е. стоят си на палатка или в двора на някоя къща и си слушат музиката на живо оттам. Трябва на всички да е ясно, че подобно поведение може да доведе до осуетяване на бъдещи мащабни концертни прояви от този ранг. Но сега е третият ден и това означава едно - АCCEPT RULES Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 25.07.2010 03:02:15 отговори + 0 0
хаха палячовци вика тука само едина палячо има и тва си ти бездарник когато започнеш да правиш такава или каквато и да било музика тогава критикувай по толкова нелеп и малоумен начин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 25.07.2010 00:55:43 отговори + 0 1
Коприкаами? ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2010 22:46:16 отговори + 0 0
Благодаря Ви, Metal Katehizis, задето правите съпричастни със случващото се по концертите у нас тези, които по една или друга причина не могат да присъстват там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.07.2010 20:58:41 отговори + 0 0
Браво -Wrath- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 24.07.2010 20:01:54 отговори + 1 0
@Анонимен, теб пък какво те грее кой е там и кой не е? Ти нали не си? Какво мрънкаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2010 19:49:21 отговори + 0 0
K R E A T O R !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2010 19:48:27 отговори + 0 0
Тия пък палячовци що щат там? Какъв траш са те и какво общо имат с "немския траш"... дебили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your Father 24.07.2010 19:40:39 отговори + 0 0
...ще победи света... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.07.2010 19:34:27 отговори + 0 0
...алколоха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".