SVETLIO & THE LEGENDS, КОНТРОЛ и DOCTOR'S GOGO BAND с концерт на 14 септември в София

10 сеп 2018, 14:28 ч. 1354 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Три от най-забавните, щури и неподправени банди – “Svetlio & The Legends”, “Kontrol” и “Doctor's Gogo Band” ще забият на една сцена в клуб “Маймунарника” на 14 септември и ще изпратят лятото, както си му е реда – с голям купон и веселба! В навечерието на новата учебна година “Светльо и легендите” за първи път ще премерят сили на една сцена с “Контрол”, а за да е пълно щастието, към тях ще се присъединят и “Doctor's Gogo Band”. Ще чуем най-веселите песни от трите банди, а “Svetlio & The Legends” ще представят и две чисто нови такива - „Дай на батко!” и „Ачо”. Те ще са част от предстоящият албум на бандата, който се очаква да излезе в края на ноември. Албумът ще е със заглавие “Пени се” и ще включва 15 оригинални произведения на “Svetlio & The Legends”.

Билети за шумното събитие на 14 септември в “Маймунарника” се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg. Цената им е 20 лв за билет, а на място и в деня на концерта билетите ще е по 25 лв. Могат да се закупят още от щанд на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Svetlio & The Legends са добре познати на феновете у нас. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации “Хиподил” и “Холера” дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два издадени албума до сега - „Bulgarno” и „Iban”. В момента са в състав: Светльо Витков (вокали), Ники Добрев – Мъни (китара), Боби Рашков (бас), Петър Александров (барабани), Влади Митин (тромпет) и Иван Мечкаров (акордеон).

Kontrol са една от най-влиятелните пънк рок групи у нас, които са особено активни през последните години. Бандата издаде последният си албум “9” през април 2017 г. Те са в състав Владимир Попчев (бас), Иван Гатев (вокал), Огнян Кьосовски (ударни), Стоян Тенев (китара).

Doctor's Gogo Band се събират преди близо десет години и определят стила си с усмивка, като пънк-мънк, алтернатив-малтернатив, реге-меге и т.н.

При всичките тези банди на едно място настроението в клуб “Маймунарника” (на 14 септември) определно ще бъде повече от добро !

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".