"Swedish Death Metal Night" в "The Black Lodge" на 12 януари

11 яну 2012, 09:17 ч. 145 / 4 4
пред./следв.
Година и половина след олдскуул дет метъл вечерта в "The Black Lodge" идва ред да се обърне внимание и на една по-специална сцена от този жанр - шведската. На 12 януари (четвъртък) гостите на метъл бара в София ще могат да чуят най-добрите представители на стила, а именно банди като ENTOMBED, DISMEMBER, GRAVE, UNLEASHED, HYPOCRISY, както и песни от първите издания на AT THE GATES, THERION, TIAMAT и други. Измежду песните на "великаните" в стила ще бъдат чути и парчета на сравнително нови банди, които особено успешно успяват да възкресят старата вълна на шведския дет метъл. Eдин от посетителите ще спечели диск чрез томбола. Началото на вечерта е от 21:00 ч., а входът, както винаги, е свободен.

още за:

The Black Lodge


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Виви 11.01.2012 23:16:11 отговори + 0 0
Интересно ще бъде шведски олд-скуул блек-дет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 11.01.2012 15:29:01 отговори + 0 0
Ако в нашия град има такова събитие - няма да го пропусна.От изброените в статията банди, само Hypocrisy не са ми фаворити, но нямам нищо против и техни парчета да слушам.

Анонимен №1 - преди да пишеш - чети заглавията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2012 14:55:21 отговори + 0 0
"Swedish Death Metal Night" e ивента. Но, както винаги, пишем без да мислим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2012 14:37:58 отговори + 0 0
дано да е малко по разнообразно с малко блек-дет, дуум и прогресив - edge of sanity, meshuggah, cemetary, marduk, necrophobic, dissection, katatonia, the crown, opeth, naglfar... от по новите - paganizer, bloodbath, demonoid, ribspreader, death breath, laethora, demiurg, demonical... от най новите - vanhelgd, mr death, maim, bastard priest, miasmal, morbus chron... и разбира се centinex, desultory, vomitory, runemagick, evocation... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".