SYBREED остават без вокалист, отменят турнето си

29 окт 2013, 12:48 ч. 156 / 1 3
пред./следв.
Швейцарските метъли SYBREED публикуваха съобщение, започващо с "Това е най-трудното и лошо изявление, което някога е трябвало да направим, и не сме мислили, че ще се наложи да го правим, но ето че се случи..."

   По-нататък групата споделя, че преди един месец вокалистът Benjamin Nominet ги е информирал, че поради причини извън неговия контрол, не може да вземе участие в бъдещите турнета на бандата. След това е решил изобщо да прекрати участието си в нея. Тъй като в краткия период, оставащ до началото на турнето на SYBREED със SOILWORK, не може да бъде намерен нов фронтмен, швейцарците са отменили всички дати от обиколката. SYBREED се извиняват на разочарованите си фенове, благодарят им за подкрепата и обещават да се срещнат с тях отново на живо възможно най-скоро.
SYBREED


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 2.11.2013 04:25:05 отговори + 0 0
Тия пичове са жестоки и обратно на швейцарската традиция, обвиват стомана в шоколад Интересна, смислена и емоционална музика, която *за мен* обаче е почернена от нацвъканите тук-там метълкор/емо/скриймо моменти.

Дано се върне вокалистчето по някое време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.10.2013 18:43:02 отговори + 0 0
кооо аре стига е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.10.2013 14:15:55 отговори + 0 0
Не е голяма загуба така или иначе о.О Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".