SYMPHONY X планират да започнат работа по нов албум

17 яну 2018, 08:53 ч. 1059 / 5 1
пред./следв.

   Американските прогресив метъл ветерани SYMPHONY X имат предварителни планове да се съберат през следващия месец и да започнат работа по нов студиен албум.

   През месец май 2017-а вокалистът Russell Allen каза, че музикантите нямат намерение да правят албум или турне, но явно това се е променило. В последно време певецът бе ангажиран със супергрупата ADRENALINE MOB и TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA.

   През юли миналата година ADRENALINE MOB претърпяха тежка катастрофа, която уби басиста на бандата David Zablidowsky и рани сериозно някои от музикантите и хора от екипа им.

 

още за:

Symphony X


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gapstar[13] 17.01.2018 11:12:30 отговори + 14 0
Страхотна новина! Време беше Ръсел Алън, да се поотдръпне за известно време от страничните проекти и да вложи малко енергия там, където се звучи и се вписва най-добре. Бях чел едно интервю с Майкъл Ромео, в което казваше, че занапред едва ли ще успеят да повторят нивото на "Iconoclast" но се надявам да са много близко до него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".