SYSTEM OF A DOWN, BIFFY CLYRO и AEROSMITH - хедлайнъри на фестивала "Download"

4 ное 2016, 07:48 ч. 852 / 5 2
пред./следв.

   Британският фестивал "Download" обяви основните хедлайнъри и други от участниците на изданието си за 2017 г. То ще се състои между 9 и 11 юни в Донингтън Парк, като в трите дни основни банди ще бъдат SYSTEM OF A DOWN, BIFFY CLYRO и AEROSMITH. Освен тях, на събитието ще се изявят и Rob Zombie, PROPHETS OF RAGE, FIVE FINGER DEATH PUNCH, AFI, SLAYER, OF MICE & MEN, EVERY TIME I DIE, FOZZY и др. Предстои анонсирането на още изпълнители.

 

още за:

Download Festival


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metalhead 4.11.2016 08:09:47 отговори + 2 1
Тази година Download се провежда освен в Лондон, също и в Париж и Мадрид ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 4.11.2016 08:13:18 + 3 3
И какво стана? Имаше един Sonisphere, който се провеждаше в много държави, че и до България стигна през една година, а вече го няма.
Имаше и един Download, който се провеждаше в Англия, а сега се провежда в 3 държави.
На това ли му казват пазарна икономика?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".