TANKARD озаглавиха предстоящия си албум

12 апр 2012, 16:36 ч. 238 / 5 2
пред./следв.
TANKARD, които може да гостуват у нас на 8 декември, определиха "A Girl Called Cerveza" (Момиче, наречено Бира, като "бира" е на испански език) за заглавие на юбилейния албум по повод 30-годишнината на групата, който ще излезе към края на юли чрез "Nuclear Blast Records". В момента групата записва творбата с продуцента Michael Mainx (ONKELZ, DER W, DISBELIEF, D-A-D).
tankard

още за:

Tankard


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 14.04.2012 16:06:02 отговори + 0 0
Айде пускайте билетите!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 13.04.2012 00:50:38 отговори + 0 0
На 8ми декември, по случай на студенсткия празник , па защо не и заради юбилея ше ги гледаме и в БГ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".