TANKARD подписаха с "Nuclear Blast Records"

14 фев 2012, 15:37 ч. 255 / 5 1
пред./следв.
Немските "бирени" трашметъли TANKARD подписаха договор със звукозаписния метъл гигант "Nuclear Blast Records" за издаването на следващия си албум. Той се очаква по някое време през това лято. Предишната творба на групата - "Vol(l)ume 14" - излезе през 2010 г. чрез "AFM Records". У нас - очакваме потвърждение за евентуалното гостуване на Gere и компания на 8 декември в София.
tankard

още за:

Tankard


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destructor 14.02.2012 18:31:22 отговори + 0 0
Подочувам, че е сигурен окнцерта на 8ми декември, дори ще има и още култови банди, а немските бирени шкмбе-траш маниаци ше свират повече от 2 часа-касапницата е гарантирана... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".