Търговската компания на NIGHTWISH има печалба от 1,4 млн. евро

25 окт 2005, 08:19 ч. 220 / 7 4
пред./следв.
След раздялата на NIGHTWISH с вокалистката Tarja Turunen, лидерът на групата Tuomas Holopainen е заявил, че той единствен притежава правата върху името на бандата. Четиримата музиканти управляват бизнес делата си чрез "Scene Nation", компания основана през декември 2003 г. Тя продава аудио- и видеоизданията на групата, тениски и други стоки на феновете на NIGHTWISH.
   От своя страна Tarja Turunen се грижи за бизнеса си чрез фирмата на своя съпруг Marcelo Cabuli, който е и мениджър на певицата.
   До края на 2004 г. "Scene Nation" е реализирала продажби от 2,26 млн. евро, като печалбата на компанията достига 1,4 млн. евро.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


az 26.10.2005 19:26:43 отговори + 0 0
евала комерс!да ги е.а в печелбарите!!!"...а всичко е за вас фенове!"да го духат бедните Трантариа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anarki 25.10.2005 13:48:45 отговори + 0 0
еми така да лочиш пари от машината Nightwish даже 1,4 млн. евро са малко...то не бяха dvd-та, безброй сингли, лайфове, ограничени версии на албуми....(бла-бла)ей тоя комерсиализъм най-го мразя от всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.10.2005 12:40:01 отговори + 0 0
gluposti!
Onaq be6e ku4ka i si polu4i zasluzhenoto. A tezi pe4albi ne sa nikak mnogo!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr_Benway 25.10.2005 12:21:07 отговори + 0 0
Ухаааа!Разбрах, начи, кво са направили Найтвиш - изгонвайки Таржа, всъщност са намалили капитала на АД-то си, а с декапитализираната парична маса вероятно ще се отдадат на разгул, разврат и въобще ще се РАЗМАЖАТ! Това е ловка финансова транзакция, нищо лично! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".