Търговци на черно продават фалшиви билети за концерти в България

20 юни 2007, 15:53 ч. 283 / 2 6
пред./следв.
Успоредно с повишения брой събития в столицата и страната се появиха и фалшификатори, които предлагат билети "на черно" за различни концерти. Във връзка с опасността, която носи купуването на билети по този начин от "Joker Media" излезе следната официална информация:

   "Непосредствено преди шоуто на PLACEBO в София, служебните лица осъществили контрол на входа на столичния Зимен дворец, засякоха фалшиви билети. След организирана и навременна намеса от страна на полицията беше заловен търговец предлагащ фалшивите хартийки на "промоционална" цена от 25 лв.
   Във връзка с повишеното търсене на билети за концертите в Каварна, организаторите на проявата Община Каварна и "Жокер Медия" напомнят, че единствено закупените от оторизираните места за продажба на билети дават гаранция, че билетите, които купувате са истински."

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


king_of_fools 22.06.2007 16:34:01 отговори + 0 0
и са и аз се чувствам леко преебан , щото по незнайни причини съм с 2 билета за motorhead => трябва да продам единия , ама се съмнявам ,че при такива обстоятелства някой ще иска да ми го купи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgul_Lord 21.06.2007 00:38:08 отговори + 0 0
Хубава работа ама българска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 20.06.2007 22:27:57 отговори + 0 0
Абе виновни са си тези,който купуват,защото гледа да спестят някой друг лев за концерт щото са скръндзи и накрая го духат...организаторите са си казали къде има билети...останалото е измама. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 21:39:38 отговори + 0 0
... и от германос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 18:58:07 отговори + 0 0
Е за туй батко си купува от Ивентим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lost paradise 20.06.2007 18:09:16 отговори + 0 0
що да не прецакат и отрудения метъл фен!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".