Tarja коментира във “Фрактура” защо иска DJ Tiesto да ремиксира неин албум

3 май 2013, 10:38 ч. 237 / 6 3
пред./следв.
На 5 май ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Rob Zombie, CIRCLE II CIRCLE, LAST HOPE, IN THIS MOMENT и TERROR. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанат Tarja Turunen и родната банда ALLEY SIN, която ще представи дебютния си албум. В интервюто финландската певица споделя за какво най-много се дразни на себе си, с коя конкретна случка помни България и коя неприятна част от ежедневието на музикантите остава скрита от очите на феновете. Освен това, ще бъде припомнено какво се случи на участието на DOKKEN на фестивала "Kavarna Rock 2012". Клипове и концертни песни на HYPOCRISY, BON JOVI, ENTOMBED, SENSER, DORO, SCORPIONS, HACKTIVIST, Ozzy Osbourne, Axel Rudi Pell и MILKING THE GOATMACHINE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Wildhammer 6.05.2013 19:26:21 отговори + 0 0
"щото името й се позабрави в метъл средите и сега си търси нов пазар жената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redeemer_&_destroyer 4.05.2013 18:00:33 отговори + 0 0
А с Nightwish каква беше, рап или регее? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 10:38:46 отговори + 0 0
Защото никога не е била метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".