Tarja Turunen анонсира финландския си проект HARUS

13 авг 2011, 16:32 ч. 303 / 4 10
пред./следв.
Бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen разпространи съобщение, с което обявява създаването на проекта HARUS. Избраната за име финландска дума се използва рядко и означава четирите въжета, които държат една палатка опъната или въжетата, придържащи мачта на кораб. Тя символизира четиримата музиканти, участващи в проекта, които, освен именитата певица, са Kalevi Kiviniemi - орган, Marzi Nyman - китара и Markku Krohn - перкусия. Все още не е ясна точната музикална насока, в която ще поемат HARUS.
Tarja Turunen

още за:

Tarja TurunenHarus


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дъртия 16.08.2011 07:17:55 отговори + 0 0
Девора, не съм убеден, че успява да ги "балансира и развива", особено пък рок кариерата. Без Туомас с всеки следващ албум все по-постно става. От първия запомних три парчета. От втория нито едно, колкото и да се мъчих. Трябва и нов добър композитор според мен. Иначе по-добре да наблегне на коледните и класиката. Но всеки има мнение и право да го изкаже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Девора Филева 14.08.2011 23:57:17 отговори + 0 0
Всеки артист е достатъчно зрял и вътре в бизнеса, за да решава кога и по колко албума да издава! Освен това, в моя коментар никъде не съм писала метал албум, нали!? Защото албумът няма да е такъв, а рок албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 14.08.2011 20:26:55 отговори + 0 0
Интересно, наистина...Лошото е, че ми намирсва на "Тия от бившата група ше правят албум, що да оставам по назад?" Честно казано, нищо против дамата нямам, ама да остави малко време между албумите, да реши какво да сложи и какво - не в тях, да си изпипа работата и едва тогава да издава албуми. Защото иначе се получава полуфабрикат с малко китарки,та да се знае, че е метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Девора Филева 14.08.2011 12:53:27 отговори + 0 0
Хм, доста интересно име е Харус... Доколкото знам точно с този проект Таря Турунен ще издаде нов класически албум до края на 2011 със заглавието "Аве Мария"! Все пак в Харус участват тримата музиканти, с които Таря прави коледни концерти от 2008ма насам всеки декември месец във Финландия!
Освен това, до края на 2012 се очаква новия рок албум на Таря, третия подред...с неизвестно заглавие...
Мога само да кажа евала, че дамата успява да развива и балансира и класическата и рок кариерите си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 14.08.2011 05:22:55 отговори + 0 0
Всички новини за Таря са добре дошли! Чакам с нетърпение концерта на Таря в Античния амфитеатър на Пловдив на 21 септември. А колкото до обявения проект, за мен поне си е очевидно, че става въпрос за "страничен проект" на Таря, т.е. тя няма да се отдаде изцяло на него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Velours_Noir 14.08.2011 00:12:31 отговори + 0 0
Ох, повечето метъли са такива идиоти ! Аз с интерес ще следя този проект, а вие може да не хабите място с вашите тъпи коментари ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Asassd 13.08.2011 21:43:51 отговори + 0 0
Браво. Ще чакаме с нетърпение, че всички обичаме Таря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ro 13.08.2011 18:26:32 отговори + 0 0
Стилът музика може да се изясни в процес на писане... не е задължително веднага щом се съберат да решат какви песни ще правят. То пък и доста интересни неща се получават от нищото ей така. Звучи добре, ще чакаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.08.2011 17:40:34 отговори + 0 0
ХАхаххаха.. верно събрали се и седят и се гледат 'ко ши праим ся'.. иначе постоянна цяла група и всички да мислят песни ще е по-добре, че тя сама горката е доста зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 13.08.2011 17:31:03 отговори + 0 0
"Все още не е ясна точната музикална насока, в която ще поемат HARUS."

Защо по дяволите я създават тая група, очакват да измислят нов вид палатков метъл ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".