Tarja Turunen идва с басиста на BLIND GUARDIAN в София

23 сеп 2008, 13:47 ч. 118 / 2 4
пред./следв.
В интервю за "Tangra Mega Rock" вокалистката Tarja Turunen (екс-NIGHTWISH), която ще гостува в софия на 28 октомври (з. "Универсиада"), разкрива следното за състава на групата си:

   За предстоящите ми концерти няма да мога да разчитам на Doug Wimbish, който е на турне с LIVING COLOUR, затова басист ще бъде Oliver Holzwarth от BLIND GUARDIAN. Останалите от групата ми са си същите - Alex Scholpp на китара, Mike Terrana (екс-RAGE) на барабани, Maria Ilmoniemi на клавир и Max Silja (екс-APOCALYPTICA) на чело.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nightmare_love 23.09.2008 21:36:44 отговори + 0 0
BlackAdder,прав си.
Който и да е басиста,няма много да и помогне,защото соловия и албум е меко казано недобър.
Таря има тсрахотен глас,но новото и творчество не може да с есравнява с Nightwish.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.09.2008 16:38:28 отговори + 0 0
BlackAdder, не се вълнувай толкова! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 23.09.2008 16:33:26 отговори + 0 0
Че то Гардиън нямат титулярен басист!Цитираният не е ли от Парадокс, а също както за Таря, Гардиън го взимат на турнета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 23.09.2008 16:25:09 отговори + 0 0
Браво на Таря! Жената подбира само класни изпълнители. Дано само за в бъдеще да попадне и на достатъчно добри композитори, за да може в пълна степен да разгърне таланта си. Но най-хубавото е, че след само около месец ще можем да я видим на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".