Tarja Turunen работи по предстоящо DVD и нов албум

26 май 2012, 11:54 ч. 156 / 4 13
пред./следв.
Гостувалата пет пъти в България за по-малко от четири години бивша вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen е заснела своите концерти на 30 и 31 март в Аржентина за предстоящо DVD. То ще носи заглавието "Act I" и може да се очаква да излезе преди края на годината. Двете записани шоута са били с различен сетлист, като са се повтаряли единствено песни от периода на Tarja с NIGHTWISH. В други новини, певицата е започнала предпродукцията за третия си самостоятелен албум, който се планира да се появи през 2013-а.
Tarja Turunen София

още за:

Tarja Turunen


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Uis Elveti 30.05.2012 13:00:59 отговори + 0 0
Сама Таря става само за едно нещо. If you know what i mean *Mr.Bean face* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бамби 30.05.2012 11:14:48 отговори + 0 0
Нали щеше няколко години да се отдаде на почивка? Ама тая вече и срам няма, какво ли няма да направи и да каже за да й се посещават концертите. А феновете й я следват като стадо овце... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Девора Филева 28.05.2012 13:41:55 отговори + 0 0
Страхотно! Най-накрая новината от facebook канала на Таря е сложена и тук ;о) Всъщност ние, върлите фенове, знаем тези факти още от есента на 2011...
Гордея се с магията и харизмата, които Таря раздава на света! Само напред! Музиката ще живее вечно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един фен 28.05.2012 00:14:58 отговори + 0 0
Чудесно е, ако тази "новина" е нова за някого, но съм убеден, че хората, които се интересуват от Таря, знаят тези неща още от миналата година.
Но пък е добър повод хейтърите да се развихрят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 27.05.2012 18:51:45 отговори + 0 0
Сегашната вокалистка на Xandria се казва Manuela Kraller. Новината е за Кралицата на метъла- Таря. Гласът на Мануела звучи като Таря в Nightwish, но това не е нещо ново и колкото и да се доближава до гласа и стила на пеене на Таря, липсва ми зрънцето магия. Мануела няма харизмата на Таря и е излишно да се правят сравнения, въпреки,че се справя блестящо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К.Р. 27.05.2012 11:00:13 отговори + 0 0
Оф, аз пък се улисах по феновете и хейтърите и взех, че забравих новината. xD

Любопитно ми е какво ще съдържа следващият албум, 'щото определено не бих отказал отново някое парче с van Canto (или пък друг collab, к'во пък). Успех й пожелавам и дано ни зарадва~
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.05.2012 10:56:22 отговори + 0 0
"COBHC - 2012-05-26 18:11:13
Мнения като първото не мога да ги разбера. Човек, все едно искам пари от теб да ми плащаш билета или някой те е вързал да те води да гледаш Таря. Аз на нейн концерт мога да ходя всеки месец и пак няма да ми омръзне защото това, което прави тя е магия не музика."
+1
Невероятен глас, истинска наслада е да чуеш нещо такова, което да те откъсне поне за малко от ежедневието.

"препоръчвам да чуете Xandria - Valentine .Новата им певица мачка всичко що е възможно"
Добра е, би било чудесно е да я чуем у нас, но не мога да я срявня с Таря. Нека направят още някой и друг албум с нея, да видим как ще потръгне.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 27.05.2012 10:56:20 отговори + 0 0
Не ви разбирам нито плюещите идиоти, нито свръх-епитетизиращите тая жена.

Таря си е Таря - определено добра певица, но, айде за да да не кажа посредствена, не чак толкова уникална със своя глас; дето каза един отдолу, Xandria (че и две-три други групи) доста добре емулират звученето на Nightwish преди изгонването й.

Колкото до драгите плюещи - умът ми не го побира защо не спирате с ненужните си коментари. То да тролехте щеше да е по-добре, поне щеше да си личи. Ама то злоба ли е вашето, какво е, не знам.

tl;dr: И двата лагера вземете да се поуспокоите малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 27.05.2012 00:41:32 отговори + 0 0
Браво на Таря!
С удоволствие ще я видя и чуя отново, и отново!!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

COBHC 26.05.2012 18:11:13 отговори + 0 0
Мнения като първото не мога да ги разбера. Човек, все едно искам пари от теб да ми плащаш билета или някой те е вързал да те води да гледаш Таря. Аз на нейн концерт мога да ходя всеки месец и пак няма да ми омръзне защото това, което прави тя е магия не музика. Ако искам музика си пускам примерно Сепултура или Амон Амарт и си се надъхвам, така че ти препоръчвам с това да си убиваш времето, което иначе убиваш пишейки безмислени и глупави коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ddd 26.05.2012 14:42:21 отговори + 0 0
дано да не идва повече преди ставаше за нещо , но сега е пълна боза и трагедия.Ако ви липсва старото звучене на найт препоръчвам да чуете Xandria - Valentine .Новата им певица мачка всичко що е възможно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 26.05.2012 14:19:44 отговори + 0 0
Страхотна новина! Много съм радостен от това, че Таря промени решението си да се отдаде на няколкогодишна "творческа" почивка, защото това щеше да е нейният край. А сега кралицата на тежката музика ще продължи да ни радва с божествения си глас и с невероятния си талант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2012 12:24:41 отговори + 0 0
Нееееее,ще дойде още 8 пъти за 1 година,ужас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".