Tarja Turunen се подготвя да влезе в студио

17 яну 2010, 09:59 ч. 378 / 3 21
пред./следв.
Бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen, която в рамките на около година изнесе два великолепни концерта в България, ще влезе в студио в началото на февруари, за да започне записите за новия си самостоятелен албум "What Lies Beneath". В момента се извършват финалните приготовления за процеса, като примата споделя, че е избрала музикантите, продуцентите и саунд-инженерите, с които ще запише всяка една песен. Обмисля се и артуърк-концепцията.

още за:

Tarja Turunen


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван добаров. dobaro 15.06.2011 11:11:24 отговори + 0 0
най добрия състав за 2 век. Поздрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Tedragon 21.01.2010 19:43:39 отговори + 0 0
Това цитирано от Уики ли е или официално инфо от групата, щото ако е първото, на тях не може много да им се вярава за подобна информация. Както и да е, мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislava 21.01.2010 17:28:50 отговори + 0 0
"During the first week of its release, the album entered the European charts as number one in 6 different countries, it sold over 130,000 copies in Finland alone, where was certified with 4 Platinum Discs. Worldwide, Dark Passion Play sold more than 1.5 milion copies between 2007 and 2009, being Nightwish's most successful album" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Tedragon 20.01.2010 13:02:51 отговори + 0 0
@stanislava
Ха, че тогава, защо тогава пишеш, че само била говорила. Щом следиш събитията около нея, сигурно си чула и двете й нови песни от предстоящия албум, които не са се случили само от говорене.
Аз също бях на двата й концерта, бяха страхотни, залата препълнена и имаше допълнителен бис, което е показателно за това каква е била реакцията на публиката. Съмнявам се, че всички са били там за да чуят две песни.
Да, хората харесват различни неща и ако за теб нещо е шедьовър, за друг е пълна боза.
За този факт има доста спорове. Последното, което чух е едно скорошно изказване на Анет. Тя заяви, че от албума са продадени над 1 млн.копия, то и от Once се продадени някъде толкова. Ако имаш официална информация за това, ще ми е интересно да я видя, защото мие лбопитно. Но все пак за албум, чиято продукция и промоция струват 800 хил. евро, ще си пълен провал, ако не продаде поне милион копия. Тази инвестиция не е заради сините очи на Туомас, макар че много фенки са си купили албума точно поради тази причина))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislava 20.01.2010 12:29:22 отговори + 0 0
@The Tedragon: много добре знам Тария кога прави турнета и кога влиза в студио, защото ме интересува (все още), ходих и на двата концерта в София. Което не прави албума и успешен. Много от феновете ходият само за да чуят 2-3 НВ песни. Направи ми впечтление, че масово на Тария концерти се носят тениски на НВ и че публиката е доста незапозната с песните от соловия й албум. Факт е, че последният албум на НВ е най-продаваният им албум до сега. И ако някой каже че песните на Туомас ( а и тези на Марко, макар и малко) не са шадьоври и като музика и като текстове..не знам. Т.е. вече тази тема не ми се коментира!!! Явно си е до личен вкус. На мен лично и музиката и концертите на Nightwish са ми изключително преживяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


__BloodRose__ 19.01.2010 20:17:55 отговори + 0 0
Не, не позна, съжалявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 19.01.2010 20:09:47 отговори + 0 0
А, ти си била на 15... Извинявай, ако знаех че си толкова голяма, нямаше да се мъча да те "Впечатля" с моите номера, дето вървели само при 14 годишните емота... Извинявам се и на Катехизис, че го обърнах на лавче, ама де да знам, че розите били толкова интелигентни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 19.01.2010 18:42:31 отговори + 0 0
келешът избра друга тактика Поглени поста на The Tedragon - това е цивилизовано мнение. За което му благодаря. Прав е, че обективна и еднозначна оценка по отношение текст на песен или др лит. творба не може да има. Не разбирам какво общо има "_КомунистическоТрендафилче_ " с човек, който се интересува от музика. С умствения си капазитет си способен да впечатлиш най-мого някое 14-годишно емо. Успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Tedragon 19.01.2010 18:21:34 отговори + 0 0
@stanislava
Че само говори, далеч не е вярно. Песните са написани, предстоят записите в студиото. Досега беше на турне и то не едно, ами две. Едното да промотира албума си, а другото беше коледно. Веднага след това започна да работи по втория албум, който се очаква да излезе към средата на тази година.
Относно дали Таря щеше да е това без НВ, същото може да се каже и за тях. Този въпрос няма нито отговор, нито значени.
@__BloodRose__
Ако ти намираш тестовете на Туомас за по-добри (каквото и да имаш предвид, защото в изкуството има толкова много субектвност), това не означава, че няма хора, които мислят точно обратното. И не е необходимо да се защитават каквито и да е било тези, когато става въпрос за вкус.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 19.01.2010 09:30:48 отговори + 0 0
До __BloodRose__: И, аз като не съм разбирач, данеби ти да си, _КомунистическоТрендафилче_ ??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.01.2010 15:46:19 отговори + 0 0
Тест:
В: - Бивша ли е?
О: Бивша е (изненадващ отговор!!!).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislava 18.01.2010 15:20:38 отговори + 0 0
Аз също се чудя докога в новините за Тария ще се споменават Найтуиш? Тя е биваша вокалистка, и вероятно ако не беше бивша Найтуиш, никой нямаше и да е чувал за нея, поне не в рок средите де. Мацката има супер глас, ПЪРВИЯТ й албум My winter storm според мен е определено слаб (забележете СПОРЕД МЕН т.е. моя вкус, което не значи, че албума непременно е боза). Прекалено дълго време говори за Втори самостоятелен албум, но за сега поне- само говори.
По-интересното според мен е че не само в новините я споменават като бившата, а и че коментарите на феновете са банални и повтарящи се!!! Вече колко?...повече от 4 години!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anathem 18.01.2010 14:53:29 отговори + 0 0
ще живеят и докато Марко Хиетала е при тях, барем да има кой да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 18.01.2010 11:31:48 отговори + 0 0
Келеш, никой няма да ти скача, ти си поредното **********, което се има за рабирач. Таря се справя добре, но не "по-добре". Ако някой може да каже, че текстовете й сега са по-добри от тези на Туомас и да си защити тезата, добре е дошъл.
А ти, дето не пишеш името, можеш да си завреш идеологията къде светлина не влиза... чакай... при тебе май влиза... откога ти си "хората", че да казваш кой кого е забравил? Докато Туомас и Емпу са там, Найтуиш ще живее. За теб се андявам на обратното, приятен ден
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 17.01.2010 18:53:01 отговори + 0 0
МмммДа.... По тая логика, нека някоя бъдеща новина за Nightwish започне с "Бившата група на Tarja Turunen - NIGHTWISH".... И да е само един музикален папагал, по-добре се справя жената... Аре скачайте отгоре ми сеа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.01.2010 18:16:44 отговори + 0 0
а кой щеше да е чувал за Таржа ако не беше бивша вокалистка на Найтуич? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не си пиша името нав 17.01.2010 18:09:12 отговори + 0 0
всичко хубаво,само че стига с това "БИВША ВОКАЛИСТКА"!!!!Найтуиш е история и се чудя не ви ли писна да сте като развалена грамофон и да повтаряте една и съща история.Хората вече забравиха за найтуиш,а на вас са ви все в устата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2010 16:42:16 отговори + 0 0
Metallica fan, 2 пъти идва в БГ да промотира втория си албум - My Winter Storm. Вече би трябвало да си наясно дали е "на висота" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 17.01.2010 15:34:02 отговори + 0 0
Дано не прави повече отвратителни кавъри , като "Poison". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 17.01.2010 11:58:46 отговори + 0 0
Първият албум на Таря беше много силен и затова се надявам и вторият да е на висота. Но най-важното е да дойде отново тази есен, защото тя има толкова много и всеотдайни почитатели в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gotica 17.01.2010 11:23:35 отговори + 0 0
чакам го с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".