Търсят се групи за участие в благотворителни концерти

20 авг 2014, 10:30 ч. 249 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Снежа Трухчева страда от паркенсон и се нуждае спешно от мозъчна операция,която ще я направи отново пълноценен човек, необходимата сума за лечението й възлиза на 40 000 лева, която е непосилна за нея и близките й. Търсят се групи които искат да се включат в благотворителните кампании, които ще бъдат организирани през септември. Ще бъдат организирани няколко концерта в клуб „Adams". Ще сме изключително признателни на всички които искат да станат част от едно благородно дело. Желаещите да вземат участие да се свържат с Райна на телефон 0877936456.

 

още за:

Snezha Truhcheva
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крокодил с ориз 20.08.2014 15:00:14 отговори + 0 0
Ако греша, мога само да поднеса извиненията си и да пожелая скорошно оздравяване на жената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бабай 20.08.2014 14:21:46 отговори + 0 0
Крокодиле, преди да отсъдиш, три пъти помисли за вредата, която би нанесъл, ако не си прав... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Райна 20.08.2014 14:16:30 отговори + 0 0
Ами станало е някаква техническа грешка в изписването на паркинсон...и това те кара веднага да кажеш,че е измама?! Ако си беше дал малко зор да прочетеш ,щеше да забележиш,че не и липсва и фамилията!Оставила съм личен телефон,и условията се уговарят на място и с участниците! Повечето хора от нашите среди познават лично Снежа,и са на ясно с положението и,а мой дълг като човек носещ сърце в гърдите си,е да се опитам да помогна на човек изпаднал в беда! Никой не те кара на сила,но поне не пречи с безсмислените си коментари! Благодаря за вниманието ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 20.08.2014 13:52:32 отговори + 0 0
Както казах, дано да греша. Все пак грешно изписаното наименование на болестта, както и липсата на фамилно име на жената, с която се очаква групите да говорят, наистина не ми вдъхват доверие.
За подобно нещо изказаните предварителни условия трябва да са възможно най-ясни. Най-малкото, трябва да се упомене дали ще се плати на групите - нещо, което далеч не е задължително за благотворителна изява, но трябва да се знае.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чукча не читател 20.08.2014 13:34:52 отговори + 0 0
@ Крокодил с ориз

...И защо трябваше да изказваш мнението си по такъв начин? Има даден телефон - обади се и провери, ей тъй, за личното си успокоение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


крокодил без ориз 20.08.2014 13:13:34 отговори + 0 0
Аман от кретени, братче. Да не ти се налага да стигаш до такава "измама". Поне почети и провери малко инфо преди да ръсиш идиотията на тъй нареченото ти шесто чувство публично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 20.08.2014 11:35:26 отговори + 0 0
Смърди ми на измама по някаква причина. Дано да греша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".