"Tattoo & Pin Up Calendar Party" на 6 юли в "The Box"

30 юни 2012, 22:22 ч. 374 / 4 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Ако харесваш татуировките и стила pin up, ела на нашето парти! Сред гостите ще бъдат видни професионални татуисти и екстравагантни дами с пиърсинг и татуировки. За да се почувстваш в свои води, сложи си олдскул, винтидж, рокабили или артистични дрехи или просто покажи татуировките си!
   Каним ви на веселие с яка музика от DJ Rawland. На партито ще изберем красиви момичета, които ще украсят страниците на нашия тату календар за 2013-та!
   Календарът ще бъде представен на "Tattoo Fest 2012 Sofia" на 6 и 7 октомври в парти център "4-и километър".
   Няколко татуисти ще рисуват заедно в приятелска артистична атмосфера и ще изложат творбите си. Очаквайте и екзотично серпентин шоу.
   Атрактивните "After Shock" момичета ще почерпят всички с безплатни напитки.
   Датата е 6 юли 2012, мястото – клуб "The Box", началото – 19:00, а входът – 5,00 лв.
tattoo & pin up
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.07.2012 03:23:06 отговори + 0 0
"Aftershock" момичетата Aftershock ли ще поднасят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".