Тази неделя по "Фрактура"

4 фев 2006, 21:50 ч. 124 / 5 8
пред./следв.
Тази неделя (5 февруари) в предаването за рок и метъл музика по телевизия ММ - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SIX FEET UNDER, STREAM OF PASSION и INTO THE MOAT. Основният акцент ще падне върху интервю с HELLOWEEN и репортаж от концерта им в България. В предаването също ще намерят място клипове и концертни материали на SATYRICON, ILL NINO, KING DIAMOND, DEADSOUL TRIBE и много други. Освен това, в изданието ще бъде излъчен ексклузивен концерт на RAMMSTEIN. Зрителите ще имат възможността да спечелят дискове, списания, истинска татуировка и билети за концертите на SOULFLY, UK SUBS и 25 TA LIFE в България.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.

още за:

Фрактура


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOTOR SIC: 5.02.2006 21:04:38 отговори + 0 0
Абе хора вярно ли е,че тези от "SUFFER H" са дали около 4.000лв;за да запишат последният си албум-"code-187".И в действителност,както те самите казват били зверски фенове на групата "MESHUGGAH".Ама не ги копирали музикално за да не си помислят останалите,че се възпозват от готовите идей на последните споменати! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

corpsegrinder 5.02.2006 18:45:16 отговори + 0 0
Сори, последния анономен съм аз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2006 18:44:37 отговори + 0 0
И преди да освирквате на следващия live, си помислете какво точно освирквате- слаби музиканти или какво точно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

corpsegrinder 5.02.2006 18:41:50 отговори + 0 0
Аз па не мога да разбера що толкова плюете Suffer H, като групата е яка. Тва, че Катинара си има предаване мисля, че не е основателна причина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2006 17:49:10 отговори + 0 0
съгласен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ВЛАДО: 5.02.2006 16:46:23 отговори + 0 0
Абе ти гн:Анонимен,какво толкова не харесваш в бате Васко Катинчаров.Теб те е много яд,че човека си има група,води си собствено хеви-металско шоу по TV-канала-ММ.Записва албуми, има си професия-журналист.А ти си нямаш може би нищо и сега гледаш да пишеш за другите хора тук разни тривиално-простовати определения,кой какъв е и как изглежда.Спри малко огледай се наоколо не бива да си такъв песимист-черногледец.Я го дай мако по-свежарски и по-бодро.Нали така съгласи се с мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2006 13:07:54 отговори + 0 0
Xaxaxa da go podkrepq hubavo.Samo da ne se poqvqva s liubimata si grupa po razni hubavi koncerti samo da razvalq nastroenieto na horata Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГОГО 5.02.2006 00:03:53 отговори + 0 0
Ех Катинчаров братле и твоята не е лесна.Та музикат,та журналист и тв-водещ.Много неща на куп.Е на това аз му викам абсолютен работохолик-браво.Поне вярвам,че в такъв случай не страдаш от липса на безпаричие,но както и да е бъди жив и здрав.И нека господ-бог да те подкрепя във всяко твое начинание. Айде с здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".