Тази неделя в предаването "Firestage" по "Box TV"

10 окт 2013, 09:24 ч. 293 / 13 0
пред./следв.
Тази неделя (13 октомври) в тв-предаването "Firestage" ще бъдат излъчени кадри от концерта на OBSIDIAN SEA и UPYR в клуб "Jet Rock", репортаж за "Tattoo Fest 2013" и среща с екипа на "Amps on Air". Очаквайте и старта на рубриката "Amps on Fire", в която ще бъдат пускани парчета от "Amps on Air". Предаването се излъчва в неделя 22:00 ч. по "box TV" с повторение в сряда от 23:00 ч.

   Всички групи, които желаят да бъдат представени в предаването или да бъдат отразени техни важни събития, могат да се свържат с "Firestage" чрез "Facebook" или на имейл адрес infofirestage@gmail.com.



firestage

още за:

Firestage


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".