Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "Диема"

2 юли 2010, 07:47 ч. 155 / 6 5
пред./следв.
На 4 юли (неделя) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на KILLSWITCH ENGAGE, INDICA и родната банда 4?. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанaт организаторите на "Spirit of Burgas", които ще разкрият пълните подробности около фестивала. С две концертни изпълнения ще бъде представено новото DVD на DESTRUCTION и ще бъде излъчен кратък филм за новия албум на Ozzy Osbourne. Освен това, ще си припомним какво се случи преди два месеца на концерта-спектакъл на "народния будител" Бичето. Клипове и концертни песни на GODSMACK, KREATOR, TAROT, ATROCITY, Serj Tankian, ANNIHILATOR, KORPIKLAANI, CANDLEMASS и EMINENCE също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 01:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.

   Очаквайте в следващите две издания на предаването концертни репортажи от двата дни на фестивала "Sofia Rocks powered by Sonisphere Festival"!


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 4.07.2010 18:07:24 отговори + 0 0
Новите клипове сме ги гледали преди 1-2 месеца.Тва предаване се обезмисли вече.Преди години му бях фен,ама сега.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2010 02:35:06 отговори + 0 0
Ще го преместят като някой извади пачка да вземе по-ранни часове. Другото е само пожелание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2010 00:11:39 отговори + 0 0
дано да преместят предаването по-рано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2010 12:50:22 отговори + 0 0
GOOOOODSMAAACK ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 2.07.2010 22:36:28 отговори + 0 0
Предаването си е супер,ама в този час на излъчване......Това да не е като филмите на XXL? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".