Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "Диема"

29 юли 2011, 09:30 ч. 234 / 5 2
пред./следв.
На 31 юли ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на IMMOLATION, THE GATHERING и WINDS OF PLAGUE. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат организаторите на "SPIRIT of Burgas", които ще разкрият всички детайли около предстоящия фестивал. Ще бъде представено новото DVD на ICED EARTH и ще бъде припомнено какво разказа David Coverdale за новия албум на WHITESNAKE. Клипове и концертни песни на CHROME DIVISION, VENOM, MASTODON, SKINDRED, METALLICA, GUANO APES, PAIN, SUICIDAL TENDENCIES, CHILDREN OF BODOM и MIND DISORDER също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   През целия месец август във "Фрактура" ще бъдат повторени най-интересните интервюта и репортажи от последната година. Предаването ще се завърне с пълна сила на 4 септември, когато ще видите какво се случи на изминалия "Kavarna Rock Fest 2011".

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.07.2011 16:13:27 отговори + 0 0
То и миналата година беше така та даже май по-късно, някъде на 14-15 доколко помня Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 29.07.2011 11:53:09 отговори + 0 0
Предаването ще се завърне с пълна сила на 4 септември, когато ще видите какво се случи на изминалия "Kavarna Rock Fest 2011".

Това близо месец и половина след феста, тъкмо навреме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".