Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

12 мар 2010, 08:27 ч. 156 / 5 4
пред./следв.
ВАЖНО!!! "Фрактура" ще продължи да се излъчва в програмата на ММ докато тя не бъде спряна окончателно. Това се очаква да се случи в близките няколко месеца.

   В поредното издание на предаването тази неделя (14 март) ще бъде направена премиера на новите клипове на AUSTRIAN DEATH MACHINE, SHADOW GALLERY и ЮВИГИ. Пред камерите на "Фрактура" ще застанат родните банди SKRE4 и BASTARDOLOMEY, които ще промотират новите си албуми. Ще бъде представено първото официално DVD на MESHUGGAH и ще бъде повторено интервюто с MOONSPELL, както и репортажа от концерта им в България. Клипове и концертни песни на BRUTAL TRUTH, SYMPHONY X, HAIL OF BULLETS, MALEFICE, WARTIME, WHITESNAKE, VENOM и KREATOR също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "ММ" в неделя от 22:00 ч. с пълно повторение всяка сряда от 00:00 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 14.03.2010 04:32:23 отговори + 0 0
ММ си е зле, но Фрактура трябва да си я има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 13.03.2010 23:36:56 отговори + 0 0
Еми гледай си жалкия MTV, дето по цял ден върти 10 хитчета, за разлика от ММ, по която в по-голямата част от времето текат стари, но все добри песни от всякакви стилове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 12.03.2010 21:48:51 отговори + 0 0
Едно време ММ беше яка телевизия...сега е мноо зле...и с право я закриват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.03.2010 18:16:01 отговори + 0 0
ADM с ново видео? Да не би да имат предвид I need your clothes... , защото то вече е набор на Ози? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".