Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

7 дек 2007, 07:31 ч. 285 / 7 0
пред./следв.
Тази неделя (9 декември) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CLAWFINGER и AS I LAY DYING. Гости в студиото ще бъдат групите HYPERBOREA и S.NOB., които ще представят новите си албуми. Освен това ще бъде повторено интервюто с DARK FUNERAL и репортажа от концерта им в Каварна. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на PAGAN'S MIND, SOILWORK, HAMMERFALL, ЕПИЗОД, KORN, Alice Cooper и много други.

   "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч., като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".