Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

14 дек 2007, 10:59 ч. 293 / 9 4
пред./следв.
Тази неделя (16 декември) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на THE BLACK DAHLIA MURDER и GOATWHORE. Гости в студиото ще бъдат организаторите на предстоящия концерт на KAMELOT в България, които ще разкажат пълните подробности около събитието. Освен това ще бъде повторено интервюто с Glenn Hughes и репортажа от последния концерт, който той направи в Каварна. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на CLAWFINGER, AS I LAY DYING, SNOB, SOILWORK, BORKNAGAR, ENSLAVED, PRIMUS, NAPALM DEATH и много други.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.

   Очаквайте на 30 декември (неделя) десетата тематична рок/метъл нощ по Телевизия ММ със заглавие "Kavarna Rock Night". Този път Васко Катинчаров ще посвети вечерта на град Каварна и всички рок събития случили се там в последните три години. Зрителите ще гледат интервюта и концертни репортажи с групи като: MANOWAR, TWISTED SISTER, DEEP PURPLE, ACCEPT, TESTAMENT, MOTORHEAD и много други.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


foreigner 14.12.2007 20:40:54 отговори + 0 0
Ей това е добра идея! 6 часа(нали толкова) за концертите в Каварна, жестоко! Дано да излъчат материал за повече конерти, за Supermax например никъде не видях репортаж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.12.2007 12:52:46 отговори + 0 0
При наличието на два поредни концерта на Apocalyptica в България софийските медии избраха да отразят този в София. По този начин се спестяват значителни разходи за екипите. Всички обаче знаят, че този в Каварна е бил по-добрия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 14.12.2007 12:27:45 отговори + 0 0
... Sepultura, Dark Funeral, Apocalyptica(специално за тях, никаде не съм гледал да е имало някакъв репортажц за концерта им в Каварна, а да си призная, той беше по- добрия от двата, който направиха тогава. а, никой не го отрази) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.12.2007 12:05:56 отговори + 0 0
Ще бъде излъчено и специално интервю с Джоуи от Manowar, което той даде за "Фрактура" преди няколко дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".