Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

21 мар 2008, 08:07 ч. 309 / 7 11
пред./следв.
Тази неделя (23 март) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CAVALERA CONSPIRACY, THE REVENGE PROJECT, WARBRINGER и DEATHSTARS. Специални гости в студиото ще бъдат група PAST REDEMPTION, които ще представят чисто новото си концертно DVD. Основният акцент ще падне върху интервю с кмета на град Каварна г-н Цонко Цонев, който ще обяви пълните подробности за предстоящия фестивал "Kaliakra Rock Fest 2008". Освен това, ще бъде излъчен 10-минутен филм за създаването на последния клип на KORN – "Hold On". В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на AVANTASIA, ONSLAUGHT, IN FLAMES, SLAYER, THE AGONY SCENE, AC/DC и много други.

   "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч., като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.

   Очаквайте на 30 март (неделя) поредната тематична рок/метъл нощ по телевизия "ММ". Тя ще бъде "Rock Covers Night" и в нея ще бъдат излъчени само кавъри, които свирят групи като METALLICA, ANTHRAX, MARILYN MANSON, SEPULTURA, MOTORHEAD и много други. Пълните подробности ще бъдат обявени скоро.


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 24.03.2008 11:51:35 отговори + 0 0
"Обещавам да се поправя и повече да не пиша тук!!!"

За втори път :-)

А, иначе - нищо не казваш. Но пишеш от много интересен IP-адрес, който обаче няма да разкрия публично ;-)

P.S. Без никакъв проблем следващия прес-рилийз за "Фрактура" мога да го пусна преди да се появи на сайта на "ММ" и после да кажа, че те са го копирали от тук :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимоус или иначе 24.03.2008 11:43:35 отговори + 0 0
Моите "прес-рилийзчета" са си моя работа, работата на журналистите е да ги перифразират и то нелошо за разлика от твоя пример...Това в никакъв случай не мога да нарека перифразиране, а префасониране на думите... И жалко за сайта на ММ и че хора като quorthon примерно, гледат за това инфо само тук, а не от извора, така да се каже...
А дали и баба ми знае за анонимоус - толко ли е важно името ми дали е анонимоус или ще e Йода, Нео, Леа, Babyface, секира, брадва, сатър, etc...
Съжалявам за пореден път, че отговорих на "забавните" и "закачливи" коментари - хубавото е че все пак нечий мозък се е поразмърдал.
Относно примерите - ако сси свестен редактор или какъвто там си, не мисля, че аз именно трябва да ти давам "уроци"...
Обещавам да се поправя и повече да не пиша тук!!!



За това вина явно има и въпросния Васко...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

quorthon 23.03.2008 16:52:28 отговори + 0 0
Евала Satyr за добрия отговор и благодаря за инфото за Фрактура,винаги я гледам , но какво ще дава Васето разбирам от тук.Пак благодаря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 23.03.2008 09:12:33 отговори + 0 0
Е, както виждаш - аз в събота вечер съм си имал по-интересни и ползотворни занимания, вместо да се обяснявам тук с теб :-)

Сега, ако се спирам на отделните логически противоречия в изказването ти, наистина вече ще изхабя излишно време, но и ти сам си знаеш кое как стои :-)
Например - ти "измерваш" дали този сайт е нещо различно по това как пускаме инфото за "Фрактура"?!?
Не е истина! :-D
И спри да бъдеш "анонимоус", то така и баба знае...
Кажи какви прес-рилийзчета пишеш и дай пример да видим как се появяват те в медиите, до които го изпращаш. Защото ми е много люботино, честно.
И това вече няма да е загубено време. Току-виж съм се научал как да перифразирам писмата, които Васко праща и другата седмица пусна нещо като това:


"Скъпите зрители на 30 март ще да гледат могат във Фрактура интересни неща"

На деня преди 31 март, който се пада неделя (А Фрактура е винаги в неделя), ако вие застанете пред телевизора и го настроите на канал ММ, ще може да се взрете в следните неща:
Аудио-визуален презентейшън на песента на Вокално-инструментална група "Децата на Бодом", интервю с кмета на български град, който се намира на 60 км северно от Варна за представления на живо на различни гости от чужбина на един тридневен фестивал с име подобно на рафинираното олио, произвеждано от едноименния завод в Добрич....
И т. н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимоус 22.03.2008 19:27:23 отговори + 0 0
честно казано нито ми е толкова интересно съдържанието на Фрактура, нито музиката, нито нищо - интересно ми беше доколко си нямате друга работа, ами се занимавате с дребното мнение и то явно според вас/ТЕБ злободневно (което е напълно погрешно, защото не виждам с какво толкова това теб лично те е засегнало)...Интересувах се просто от нещо конкретно, видях сайта на ММ, после видях тук - намерих абсолютната копи-пейст прилика и споделих!!!
"Get a life!", както се казва...Този сайт едва ли ще го отворя повторно някога, но днес специално го държах цял ден отворен, за да видя докъде ще стигне липсата ви на останали по-смислени занимания...
Стига ми толкова - стана ми ясно...

А ако трябва да казвам нещо относно новината - прес рилийза или както искаш, така го наречи (не че е толкова важно да казвам нещо-явно мнението ми не се приема никога положително, като да речем градивна критика)- ще кажа, че е безсмислено - ММ си имат сайт, където си пишат за предаванията. Мислех, че този сайт е нещо различно - не е нито програмата, нито TV & Вкъщи, нито притурката на 24 часа/Труд и т.н.
В крайна сметка аз също се занимавам с прес рилийзи и ако всяка медия излизаше с един и същ подаден от мен текст, нямаше да има смисъл от това да са повече от един и навсякъде да пише същото!
Чао, неприятно ми беше и съжалявам за изгубеното време! Честно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 22.03.2008 13:57:29 отговори + 0 0
Искаш да кажеш, че навсякъде, където видиш новина за предстоящата "Фрактура", влизаш да я четеш с надеждата някъде да е толкова перифразирана, че, едва ли не, да представлява нещо съвсем друго?!?
:-О

Няма нито нужда, нито смисъл да се перифразира новина, в която се казва клипове/концерти на кои групи ще се излъчат и кои хора ще гостуват в предаването.
Сега остава и перифразирана програма на телевизията (а съдържанието на "Фрактура" е именно малко по-разширена програма) в отделните вестници да искаш да виждаш :-DDD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимоус 22.03.2008 13:25:36 отговори + 0 0
просто не намирам за особено готино да чета едно и също на различни места...
толко ли няма кой да поперифразира малко?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 22.03.2008 09:44:09 отговори + 0 0
И какъв ти е проблемът с копи-пейста, след като не е от твой текст? Претенции може да предявява единствено авторът му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимоус 22.03.2008 00:25:29 отговори + 0 0
е тва не очзначава, че пак не е копи-пейст. никой не говори за "кражба" било то и в кавички? хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 21.03.2008 22:16:08 отговори + 0 0
Не, това е прес-рилийз, който Васко праща до много медии и хора всяка седмица (вкл. "Metal Katehizis"), а преди това той сам си го съставя. Именно с цел да бъде копи-пейстнат и публикуван, за да разбере по-широка аудитория какво ще има в следващото предаване.
Пускам подобни новини вече над 5 години, а такова обвинение за "кражба" от сайта на "ММ" за пръв път чувам.
Беше ми забавно да отговоря :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимоус 21.03.2008 21:44:43 отговори + 0 0
тва малко е копи-пейст от сайта на ММ а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".