Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

19 сеп 2008, 08:16 ч. 251 / 7 0
пред./следв.
Тази неделя (21 септември) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SONIC SYNDICATE и DIE APOKALYPTISCHEN REITER. Акцентът в шоуто ще падне върху интервю с CRADLE OF FILTH и три ексклузивни концертни изпълнения на TWISTED SISTER от изминалия фестивал "Lovech Party Fest 2008". Специални гости в студиото ще бъдат музикантите от група ЕПИЗОД, които ще представят новото си DVD. Освен това, ще бъде повторено интервюто с китариста Tommy Victor от MINISTRY и PRONG. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на SHADOWS FALL, WINDS OF PLAGUE, CREMATORY, SLIPKNOT, POISONBLACK и много други.

   "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч., като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.

   Очаквайте на 28 септември (неделя) поредната тематична рок нощ по телевизия "ММ". Този път тя ще бъде посветена единствено на METALLICA. Пълните подробности относно "Metallica Night" ще бъдат обявени съвсем скоро.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".