Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "ММ"

12 дек 2008, 09:59 ч. 297 / 6 1
пред./следв.
Тази неделя (14 декември) в предаването за рок и метъл музика пo телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MOTORHEAD и сборния суперпроект "Roadrunner United". Акцентът в шоуто ще падне върху три ексклузивни концертни изпълнения на GAMMA RAY. Специални гости в студиото ще бъдат група P.I.F., които ще представят новия си клип "Messiah", заснет по най-тежката песен записвана досега от групата. Освен това ще бъде повторено интервюто с CREMATORY и репортажа от концерта им в България. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на OPETH, SICK OF IT ALL, W.A.S.P, Axel Rudi Pell, RIDE THE SKY, U.D.O и много други.

   "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч., като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.

   Очаквайте на 28 декември (неделя) поредната тематична рок нощ по телевизия "ММ". Този път тя ще бъде посветена на най-известните рок балади. Пълните подробности за "Rock Ballads Night" ще бъдат обявени съвсем скоро.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.12.2008 16:09:04 отговори + 0 0
Плюс премиера на новия клип на FYELD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".