Тази събота е благотворителният концерт за Мирослав Станков

22 фев 2018, 16:44 ч. 842 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Четири български групи се обединяват, за да помогнат на Мирослав Станков, който води борба с тежко заболяване и се нуждае от скъпоструващи медикаменти.

За съжаление, по-рано обявените ATLANTIC и SLAVE PIT отменят участията си поради лични причини. На 24 февруари в столичния рок бар Фенс в подкрепа на каузата ще свирят (изброени са в реда на излизане на сцената):

MENTALLY DEFILED (Punk/Thrash)
SERPENT'S EYE (Metal)
MYSTICA (Progressive Metal)
DISTORTED REALITY (Death Metal)

Началото е от 20:00 ч., входът е 5 лева. Ще бъде поставена и кутия за дарения – всеки дарил ще може да вземе промо диск с „Reality of Madness" – мини албума на DISTORTED REALITY.

Още информация:

Мирослав Кръстев Станков е на 46 години от град Велико Търново. За съжаление е потвърдена диагноза Лимфом на ХОДЖКИН от СБАЛ ПО ХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ в гр. София. След направената на 4.09.2017г. ТРЕПАНОБИОПСИЯ на 21.09.17 г. е приет в УМБАЛ „Г. Странски" гр.Плевен за започване на химиотерапия.

След продължителен престой и лечение са му назначени 8 курса на терапия с лекарства ЕТОПОЗИД, ПРОКАРБАЗИН И БЛЕОМИЦИН. Близките на Миро са закупили тези лекарства за 5 курса, но нямат финасова възможност за останалите 3, които са на стойност около 2200 лева.

Състоянието на Мирослав е много тежко! Мирослав в момента е в болницата в Плевен за поредният курс на химиотерапия, за това е приложена банковата сметка на неговият брат Георги Милчев Георгиев.

тел. за връзка: 0892 20 71 04
Георги Милчев Георгиев, брат

Лекарствата не се поемат от НЗОК и се налага да се купуват от чужбина. Молим всички добри хора, който може да помогне! Сумата не е голяма, но е непосилна за семейството за Мирослав!

Благодарим

Банкова сметка в лева:
IBAN: BG87RZBB91551000859153
BIC: RZBBBGSF
Райфайзен банк

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".