Тази вечер в "От другата страна" по радио Варна

13 апр 2009, 08:44 ч. 155 / 4 0
пред./следв.
Тази вечер в "От другата страна" по радио Варна: специално интервю с Y (китара) и Blade (вокали) от шведската банда FATAL SMILE; Гани Куршумов от "Most Of Evil Music" за концерта на PAIN на 25 април и DESTRUCTION на 1 май в София; Разговор със Станислав Цонев от D.S.O.L.; Барабанистът на PANTOMMIND Драго за новия диск на габровската прогресив гордост "Lunasense"; Слушатели на "От другата страна" ще спечелят пропуск за шоуто на VITAL REMAINS, ORDER OF ENNEAD и TRIBULATION на 8 май в София, осигурен от "Art BG" и покана за концерта на PAIN в София на 25 април, предоставена от "Most Of Evil". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: HAMMERFALL, SABATON, QUEENSRYCHE, BIOHAZARD, NANOWAR OF STEEL, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, SOLARIS, VRANI VOLOSA, NIHILIST, REVENGE PROJECT, CANDLEMASS, WARBRINGER и др.

   На 20 април - Великден предаване няма да има. Следващото издание на "От другата страна" ще бъде на 27 април, когато ще бъде разиграна покана за концерта на DESTRUCTION на 1 май в София, осигурена от "Most Of Evil Music".

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".