Тази вечер в "От другата страна" по радио "Варна"

1 мар 2010, 00:16 ч. 153 / 4 0
пред./следв.
На 1 март в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю с Bobby "Blitz" Ellsworth (OVERKILL), предоставено от "Metal Katehizis"; Драгомир Драганов ("Double D Music") за промоцията на дебюта на NIGHTMARE "The Riot"; Представяне на група DYNAMICA и първите й два сингъла "Кървав дъжд" и "Бездната" в разговор с китариста Драгомир Константинов; Седмо издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев, който ще представи най-интересното на страницата и впечатленията си от концерта на HYPOCRISY; В "Мазето на Вакашински" – Емилиян "Vicious Bastard" Щерев и Никола "Nikki Riot" Стоянов от софийската "траши глем рокендрол" банда ALLEY SIN за предтоящото национално турне "Down on the Road Tour 2010" и второто EP на групата "All I Want"; За петия брой на списание "Rolling Stone" – разговор с Евелина Турмакова. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят новия албум на EUFOBIA – "Insemination" и петия брой на списание "Rolling Stone". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: HAGGARD, HATEBOMB, ANGELS OF BABYLON, NEGURA BUNGET, Tom Petty, Bob Dylan, REVOLUTION RENAISSANCE, THE EXPLOITED, BORKNAGAR и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".