Тази вечер в "От другата страна" по радио "Варна"

30 авг 2010, 08:28 ч. 147 / 4 0
пред./следв.
На 30 август в "От другата страна" по радио Варна: Специални интервюта с Mike Terrana (TARJA, MASTERPLAN, AXEL RUDI PELL) и Matti "Matson" Johanssonо (KORPIKLAANI); Гости в студиото Галин Горчев и Юлиан Сидеров от бар "Grind" с подробности за концерта на SQUASH BOWELS във Варна на 10 септември; Дванадесето издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев; Представяне на новия 72-ри брой на "Про-Рок" от Антон "Torden" Андонов. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят книгата "Намисли си число", предоставена от "Софтпрес", покана за концерта на 5-о ЧУВСТВО, WITCHCURSE и OMEGA на 25 септември в София и ъндърграунд списанието "Devilry". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: DISTURBED, KATAKLYSM, WITCHERY, PINK FLOYD, AVENGED SEVENFOLD, GODSMACK, INSIDIOUS DISEASE, KORN, LOUDNESS, OPETH, ANTHRAX и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".