Тази вечер в "От другата страна" по радио "Варна"

16 юли 2007, 10:08 ч. 45 / 2 3
пред./следв.
Тази вечер в "От другата страна" по радио Варна - подробности за концерта на SEPULTURA у нас. Интервю с китариста на бразилците Andreas Kisser, взето минути преди шоуто на бандата в Румъния. За концерта на MISERY INDEX разговор с Христо Христов от ENTHRALLMENT. За участието на DEMENZIA на фестивала Metal Healing Festival в Гърция и на Metal Heads Mission Festival в Украйна - включване по телефона на вокалиста на бандата Valdemar. Включване на MANOWAR и какво ще кажат за концерта си на фестивала "Kaliakra Rock Fest". Слушател на "От другата страна" ще спечели последния 12 брой на списание "Brutallica". В предаването още актуални новини около концертния живот у нас.

   Предаването се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. с пълно потвторение в четвъртък от 00:00 до 03:00 и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 16.07.2007 15:26:35 отговори + 0 0
принципно знам, ама точно зарад черно фередже да пиша мейл на човека ... айде за някоя по сериозна новина съм го правил, ама за това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 14:28:12 отговори + 0 0
" ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с "ПРО-РОК". Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти" или ги задайте във форума ни. " Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 16.07.2007 13:12:58 отговори + 0 0
то не е тук мястото, ама като няма тема по случая - защо не сте обявлили че има нов албум на Черно Фередже? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".