Ted Nugent обяви прощалното турне "Adios Mofo"

16 апр 2023, 09:23 ч. 524 / 19 1
пред./следв.

   Противоречивият американски консерватор и музикант Ted Nugent обяви, че предстоящото му турне, което ще се състои в САЩ през юли и август, ще бъде последно за него.

   Обиколката ще носи името "Adios Mofo" и макар след нея да продължи да композира и издава музика, Nugent няма да прави повече турнета. Като причина за решението си той посочва обстоятелството, че когато е на път, се чувства като в затвор в хотелските стаи. Също така, той не може да остави кучетата си и иска да ги взима с него, а това затруднява логистката неимоверно много. Ted коментира, че нещата са твърде сложни, когато "имаш кучета, внуци, деца и други неща".

   Музикантът благодари на феновете и продължава с това, че няма да изневери на себе си:

Аз съм радикален. Музиката ми е радикална. Отношението ми е радикално. Средният ми пръст е радикален. Звукът на китарата ми е радикален. Работата е там, че Американската мечта има саундтрак и с моите невероятни музиканти за 65 години, създадох най-забавния, възбуждащ, стимулиращ саундтрак в историята на света.

 

ted nugent

още за:

Ted Nugent


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 16.04.2023 14:42:56 отговори + 8 2
Противоречив в убежденията си, но безспорен като творец. Дълъг живот и да продължи да ни радва с музиката си докато може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".