Текущи новини за концерта на SABATON, DELAIN и BATTLE BEAST този месец

7 яну 2015, 14:46 ч. 1485 / 5 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете на 28 януари 2015 година в столичната зала „Универсиада” от 19.00 часа ще се проведе едно от най-очакваните събития за тази година, а именно концерта на SABATON, DELAIN и BATTLE BEAST като част от европейско  турне HEROЕS ON TOUR.

Тъй като билетите за концерта са на изчерпване, а местата в залата не се фиксирани се налага ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Това изискване се налага да бъде наложено, за да бъдат спазени нормите и изискванията за сигурност! С други думи, за да бъде избегнато препълването на залата продажбите трябва да бъдат спрени на време!
 
Както на всички концерти  в България,  малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани  само с пълнолетен придружител и подписана от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която можете да изтегли дните преди концерта от тук.

Допуска се по един придружител на едно лице под 18 години!
   
Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта  няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!

Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Както и преди време екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За  това и екипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

В момента пропуските са на специална цена от 40 лева и се продават на  http://bgtsc.eu/sabaton/ и в мрежите на EVENTIM и TicketPro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Orange, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, магазин ЯКО, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билети ще бъдат продавани и по-време на подгряващото парти следващата седмица!

При налични билети в дена на събитието или на място в залата редовната им цена ще е 50 лева.

Очаквайте още новини и подробности за събитието!

 

sabaton-last-poster



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Веселата печурка 8.01.2015 14:37:11 отговори + 6 8
Прави ми впечатление, че коментарите са напълно нормални и възпитани, а няко(и)й се е развихрил с "червените картони". Българщина. Мразете си на воля, господа, ние пък ще си прекараме една прекрасна вечер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.01.2015 08:51:46 отговори + 3 9
черен караконджул ....абе останаха с убеждението, че имат доста верни фенове. Ще напълнят залата мисля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 8.01.2015 11:01:54 + 3 8
Залата ще се пръска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КЗЛ 8.01.2015 08:46:36 отговори + 8 5
От това съобщение става ясно, че продажбите вървят зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Траян 8.01.2015 09:33:58 + 3 9
Ти верно ли го мислиш Затягане на мерките за сигурност, всички с билети и тн... Ако беше прав щеше да има - вземете си приятел, няма декларации, безплатна бира и тн.
За мен от това съобщение става ясно, че SABATON са машина, а организаторите са сериозни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 7.01.2015 20:04:14 отговори + 7 11
Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a realist 8.01.2015 18:41:29 + 8 1
Не сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".