TEMPLE OF ROCK на Michael Schenker издават албума си през ноември

12 мар 2013, 18:36 ч. 318 / 7 2
пред./следв.
TEMPLE OF ROCK - формацията на Michael Schenker, включваща вокалиста Doogie White, с когото гостува в Каварна миналото лято, и бившите членове на SCORPIONS Herman Rarebell (барабани) и Francis Buchholz (бас) - ще издаде дебютния си студиен албум през ноември. Ясно е и заглавието на творбата - "Bridge The Gap". В момента музикантите записват материала за бъдещия диск.
Michael Schenker Каварна


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.03.2013 14:20:52 отговори + 0 0
Ами да не си схванал - от 2011 албума се казва Temple of Rock, но е солов на Шенкер.
И не участват същите музиканти, а само Раребел. Това сега е албум на група, която се Temple of Rock и името на албума е Bridge The Gap, какъвто досега определено не е издаван.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 13.03.2013 13:54:36 отговори + 0 0
Нещо не схващам - 2011 има вече албум, който се казва така и в него участват и споменатит музиканти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".