TERRAVORE ще свирят с DUST BOLT на турнето им на Балканите

27 сеп 2016, 09:54 ч. 727 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Варненската Thrash Metal група TERRAVORE ще подкрепи германците DUST BOLT на някои от балканските им дати, включително и на концерта им в София на 4 декември в клуб Live & Loud.

TERRAVORE се състои бивши членове на ABDUCTOR и MASS CREMATION, които забиват енергичен и праволинеен Thrash/Speed в най-добрите традиции на KREATOR, DEATH IN ACTION, WARBRINGER. Бандата бързо набира популярност, през 2016 г. свири на такива събития като „Thrash Before The Spring“, „Sea Of Black Festival“, Рождения ден на Metal Force HMC, „Metal Madness Festival“ и др. През лятото шайката издава дебютното си EP, озаглавено „Apocalyptic Impact“, на касетъчен формат.

Към събитието ще се присъединят още участници, чиито имена ще бъдат съобщени съвсем скоро. Билети се продават ексклузивно в системата на eTicketsMall на цена от 12 лева. На вратите на клуба входът ще бъде 15 лева.

 

още за:

TerravoreDust Bolt


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кънчо 29.09.2016 18:13:26 отговори + 3 0
Ще става мазало! :X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 27.09.2016 20:28:48 отговори + 6 0
Тия момчета не се ли сформираха скоро ? Нещо от сорта на 1 година ? Изглежда работят здраво, евала ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thrash bang 28.09.2016 13:01:38 + 5 0
толкова, година и нещо, но набират мощно обороти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".