TERROR издават нов албум, чуйте сингъла "Can't Help But Hate"

9 мар 2022, 07:59 ч. 483 / 6 1
пред./следв.

   Американските хардкор ветерани TERROR определиха "Pain into Power" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 6 май чрез "Pure Noise Records".

   За записите на материала групата се събира отново с бившия си китарист и един от основателите на формацията Todd Jones (NAILS), който сега е в ролята на продуцент.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба. Чрез плейъра може да чуете онлайн първия сингъл. Парчето се казва "Can't Help But Hate". Траклист:

01. Pain Into Power
02. Unashamed
03. Boundless Contempt
04. Outside The Lies
05. One Thousand Lies
06. Can't Let It Go
07. Can't Help But Hate
08. The Hardest Truth
09. On The Verge of Violence
10. Prepare For The Worst
11. Dead At Birth

 

 

още за:

TerrorTodd Jones


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 9.03.2022 20:18:21 отговори + 3 0
Песента е с гост вокал Corpsegrinder от Cannibal Corpse. Добре е да се добави като инфо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".