TESLA ще издадат концертно CD/блурей от "Abbey Road" през март

9 фев 2020, 10:11 ч. 421 / 4 0
пред./следв.

   Американските хард рок/хеви метъл ветерани TESLA посетиха легендарното "Abbey Road Studios" в Лондон през 2019 г. за концерт, представящ най-доброто от творчеството на групата.

   Изпълнението е професионално записано в аудио и 4K виде формат и ще излезе на CD, винил и блурей със заглавие "Five Man London Jam" на 27 март. Видеодискът включва и бонус интервю с бандата по повод 30-годишнината на класическия им акустичен лайв албум "Five Man Acoustical Jam".

   По-долу може да чуете изпълнението на песента "What You Give" от предстоящото издание, както да видите траклиста и обложката:

01. Cumin' Atcha Live / Truckin'
02. Tied To The Tracks
03. We Can Work It Out
04. Signs
05. What You Give
06. California Summer Song
07. Forever Loving You
08. Miles Away
09. Paradise
10. Call It What You Want
11. Stir It Up
12. Into The Now
13. Love Song

 

 

tesla

още за:

Tesla


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".