TESTAMENT се разделят с барабаниста Gene Hoglan

21 яну 2022, 20:23 ч. 1125 / 7 2
пред./следв.

   Американските траш метъл легенди TESTAMENT се разделят с дългогодишния си барабанист Gene Hoglan. От групата съобщиха новината в социалните мрежи, уточнявайки че са изключително благодарни на музиканта за съвместната им работа.

   Причината е натовареното му разписание, което не съвпада с плановете на бандата. Допълнително усложение са многобройните отменени и пренасрочени концерти заради пандемията от COVID-19. Останалите членове на TESTAMENT коментират и че няма драма в напускането му, а самият ударник им желае само успехи в бъдеще.

   Предстои да бъде анонсиран заместник на Hoglan. У нас очакваме групата за участие на фестивала "Hills of Rock 2022" в Пловдив (21-23 юли). Дотогава ще се изясни дали TESTAMENT ще потеглят на европейското си турне с временен или постоянен нов барабанист.

 

още за:

TestamentGene Hoglan


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 24.01.2022 08:44:51 отговори + 1 0
Ник Баркър се завръща? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 21.01.2022 21:22:07 отговори + 11 2
И вече няма класически Testament! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".