THE AGONIST разкриха заглавието и датата на издаване на новия си албум

2 апр 2012, 21:28 ч. 172 / 2 3
пред./следв.
Канадската банда THE AGONIST ще издаде очаквания с интерес свой трети албум на 4 юни чрез "Century Media Records". Той ще носи заглавието "Prisoners", и е продуциран от Christian Donaldson (CRYPTOPSY) и миксиран от Tue Madsen (THE HAUNTED, DARK TRANQUILLITY, SUICIDE SILENCE). Според групата, предстоящата творба продължава точно там, където завършва "Lullabies For The Dormant Mind" от 2009 г.
The Agonist

още за:

The Agonist


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fen 3.04.2012 11:10:45 отговори + 0 0
Ади да идвааааааааат!!!
Аз ги каня всичките!!! Най-вече мацката ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bodom 2.04.2012 23:22:18 отговори + 0 0
Hell yeah!! Да идват и те тука най-сетне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колев 2.04.2012 22:03:27 отговори + 0 0
Остава някой да се сети да ги покани (: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".