THE ANSWER ще бъдат съпорт на AC/DC на европейското им турне

10 фев 2009, 11:00 ч. 238 / 6 1
пред./следв.
Според "Pirate Smile Promotions", ирландската хард рок/блус банда THE ANSWER ще бъде съпорт на предстоящото европейско турне на AC/DC, като част от което австралийците ще свирят в Белград, Сърбия на 26 май и Атина, Гърция на 28 май. По неофициални сведения българския промоутър "Balkan Entertainment Company" е съорганизатор на шоуто в Западната ни съседка.

още за:

Ac/dcThe Answer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metallica fan 10.02.2009 14:32:41 отговори + 0 0
Продължавам да се питам - с какво българските фенове са по-лоши от своите гръцки и сръбски събратя. И намирам само една разлика, а тя е, че нашите музикални агенции нямат размаха и мащаба да организират концерт на любимите на всички AC/DC. Но здраве да е - единственият ни шанс остава да се разходим до Белград. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".