THE A.X.E. PROJECT представят лирик-видеото "Highway to Eternity"

24 ное 2015, 08:02 ч. 848 / 4 2
пред./следв.

   Първият сингъл от новия албум на THE A.X.E. PROJECT е песента "Highway to Eternity". Композицията, избрана неслучайно, макар и последна в албума е "представителна за цялостния звук на групата". Водещите вокали са поверени на Цвети Кирилова (екс-BENDIDA), която е един от специалните гости на проекта. Освен нея, в албума гостуват още и Софи Василева (флейта), оперния тенор Николай Веселинов и изключителният български китарист Дарин Василев (група ТЕ), работил с и участвал в записите на последният албум на легендата Jon Lord. Видеото може да бъде видяно по-долу.

   Албумът, със заглавие "Stories from a Lost Realm: Part Two", излезе в Испания на 19 октомври. Очаква се творбата да се появи в останалата част от Европа и Латинска Америка на 30 ноември.

 

 

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


И аз така 24.11.2015 20:01:59 отговори + 6 24
Музиката бива, обаче Жорката вече 20 години не ще да се примири с факта, че вокалните му способности са абсурдни и продължава да вие, вместо да отстъпи позицията на някой друг.
Наясно съм, че групата си е негова, обаче усилията отиват на вятъра с тези безумни вокали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 24.11.2015 14:44:06 отговори + 6 23
Има идея в музиката, но качестовото на звука и вокалите развалят нещата доста успешно.

Самото лирик видео изглежда доста зле, но това така или иначе не е важно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".